60Plus Soft Comfort terrastegels

60Plus Soft Comfort terrastegels

60Plus Soft Comfort terrastegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Een banenverband van 30x60 cm of de 60Plus 50x100 cm. De 60x60 cm Soft Comfort tuintegels zijn echter het meest geliefd. Als u op zoek bent naar terrastegels die goed moeten zijn maar waar u niet de hoofdprijs voor wilt betalen dan komt u uit bij de 60Plus Soft Comfort terrastegels. Geïmpregneerde terrastegels waardoor de kleur mooi blijft én u groene aanslag makkelijk kunt verwijderen. Als extra is de Soft Comfort nabehandeling van de tegels toegevoegd. Het zorgt ervoor dat deze betontegels uitstekend geschikt zijn om uw terras mee aan te leggen en er prettig op te kunnen leven.

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 70

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Nette chauffeurs

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 70

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

60Plus Soft Comfort van Excluton

De 60Plus Soft Comfort terrastegels van Excluton zijn in korte tijd erg gewild gebleken. Het gaat ook niet om standaard betontegels. De 60Plus heeft een krachtige impregnering die ervoor zorgt dat de kleur van de terrastegels lang mooi blijft. Daarnaast hebben de 60Plus een Soft Comfort bewerking gehad tijdens de productie. De fijne toplaag is extra verdicht waardoor de Soft Comfort terrastegels van Excluton uniek zacht aanvoelen! Dat geeft de tegel net even wat extra's. Alle soorten en maten van de 60Plus terrastegels kunt u online en in de showtuin van Bestratingsweb.nl bekijken.

Alle formaten 60Plus Soft Comfort tuintegels

De Soft Comfort tuintegels zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Door het uitgebreide assortiment kan u absoluut bij ons slagen. Voor de grote tuin kunt u kiezen voor grote formaten, de Soft Comfort 60x120 cm of de Soft Comfort 80x80 cm terrastegels. Voor gemiddelde achtertuin kunt u kiezen voor de 60x60 cm of de Soft Comfort 30x60 cm tuintegels. En tot slot voor de kleine voortuin: de 60Plus Soft Comfort 20x30x4 cm terrastegels. Naast de verschillende formaten zijn er ook verschillende kleuren voor u beschikbaar. Kijk verder op Bestratingsweb.nl of bezoek onze showtuin in Woudenberg.

Geïmpregneerde terrastegels

Om de kwaliteit van de 60Plus Soft Comfort tuintegels te waarborgen worden de tegels tijdens de productie geïmpregneerd. De impregnering zorgt ervoor dat de tegels vuil- en waterafstotend zijn. Vooral het verwijderen van groene aanslag gaat dan snel en gemakkelijk. Wist u dat wanneer u uw terrastegels regelmatig bezemd, groene aanslag zelfs niet voorkomt? Wilt u zeker weten dat de 60Plus Soft Comfort terrastegels de tuintegels zijn die u zoekt? Vraag onze adviseurs voor een second opinion!