Abbeystones van Excluton

Abbeystones stenen van Excluton

Abbeystones: authentieke getrommelde stenen, met een vriendelijke prijs! Creëer met het getrommelde uiterlijk een nostalgische, verouderde uitstraling in uw tuin. De getrommelde terrastegels zijn goedkoop en snel te leveren. De getrommelde Abbeystones hebben al veel tuinen, terrassen en oprijlanen versierd met het stoere en robuuste uiterlijk. De kleurcollectie is breed waardoor er legio aan kleurcombinaties mogelijk zijn. Voor elke tuin is de getrommelde Abbeystone een oplossing!

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 43

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Bezoek onze grote showtuin!

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 43

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Beschikbare kleuren van de Abbeystones

De Abbeystones van Excluton zijn verkrijgbaar in de volgende kleurstellingen: Antraciet, Grijszwart, Zomerbont, Dark Bronze, Roodzwart, Avondzon, Room, Sierra en Toscaans. Door deze grote variatie aan kleuren is er voor iedere tuinstijl een geschikte variant. Bovendien kunt u de kleuren prima met elkaar combineren.

Abbeystones formaten

Groot? Klein? Wildverband? Zegt u het maar! Excluton biedt met deze Abbeystones voor elk wat wils. Zo zijn er klinkers in waalformaat (20x5 cm) en het grotere dikformaat (21x7 cm). Daarnaast zijn de stenen rechthoekig en vierkant verkrijgbaar in de volgende formaten: 10x10 cm, 14x14 cm, 14x21 cm, 20x20 cm, 20x30 cm, 30x40 cm en natuurlijk het wildverband.