Abbeystones 20x30x6 cm room

Getrommelde steen van een A-kwaliteit. Na productie van de Abbeystones room wordt de steen getrommeld. Hierdoor brokkelen de randen af en krijgt de steen een verouderde uitstraling. Zo roep je met deze 20x30 trommelsteen een gezellige en gemoedelijke sfeer op. Naast de room Abbeystones zijn er... Lees verder »

€ 18,50 p/m²
Op aanvraag, gemiddeld binnen 4 dagen
+
Beschikbare betaalmethodes
Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Voeg dit product toe aan uw offerte aanvraag. U kunt meerdere producten toevoegen door op 'Toevoegen aan offerte' te klikken.
Is uw offerte compleet? Verstuur deze en krijg op werkdagen binnen 24 uur een persoonlijke aanbieding.

 

Productinformatie

Abbeystones 20x30x6 cm room

Eigenschappen

Leverancier Excluton
Afmetingen 20x30 cm
Dikte 6 cm
Kleur Geel
Randafwerking Getrommeld
Oppervlakte afwerking Vlak
Materiaal Beton
Toepassing Looppad, Terras, Oprit
Onderhoudsvriendelijk N/B
Impregnatie N/B
Kleurechtheid N/B
Beschrijving

Abbeystones 20x30x6 cm room

Getrommelde steen van een A-kwaliteit. Na productie van de Abbeystones room wordt de steen getrommeld. Hierdoor brokkelen de randen af en krijgt de steen een verouderde uitstraling. Zo roep je met deze 20x30 trommelsteen een gezellige en gemoedelijke sfeer op. Naast de room Abbeystones zijn er meer kleurstellingen met dezelfde getrommelde afwerking. De Abbeystones 20x30x6 cm. zijn ook opritbestendig. Zoek je Abbeystones 20x30 voor je terras of looppad? Bekijk dan de 5 cm. dikke Abbeystone trommelstenen.

Showtuin

Bezoek onze showtuin!

Je tuin opnieuw inrichten, het vergelijken van verschillende materialen, het combineren van kleuren. Dat wordt genieten! Onze showtuin in Woudenberg wordt bezocht door mensen uit heel Nederland. Tijdens de rondleiding over de showtuin mag je deskundig advies verwachten over de verschillende soorten materialen, formaten én de manier van verwerken. Als het buiten koud is dan warmen we op met een kopje koffie en kunnen we bedenken welke materialen het meest geschikt zijn. Wil je je kinderen meenemen? Géén probleem! Zij kunnen zich vermaken op het speelterrein topbuitenspeelgoed.nl. Zo wordt het voor iedereen een feestje. Onze openingstijden vind je op de klantenservice pagina.

 

Bestratingsweb.nl | Stationsweg 194C | 3931 EX  WOUDENBERG | 0318-745743

 

Showtuin Bestratingsweb Woudenberg

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit product?

Waarom bestratingsweb.nl?

Klantenbeoordeling 9,1 / 10

199 reviews

 • Gratis thuisbezorgd!

  Gratis bezorging vanaf € 1.000,-
  Daaronder € 95 / € 75

 • Deskundig advies

  WhatsApp 06-45 37 41 84 (8 - 17u)
  Chat met ons van 8 - 17u
  Bel 0318 - 745 743 van 8 - 20u
  Mail info@bestratingsweb.nl (24/7)

 • Grote showtuin

  Ruim 2.000m2 showtuin in midden Nederland. Meer dan 1.000 soorten stenen, klinkers & tegels

"Een heel goed bedrijf. Van het begin tot het einde prima geholpen. Ik beveel dit bedrijf iedereen aan. Wij hadden de stenen besteld en op afroep staan. Toen wij de stenen nodig hadden hebben ze dit binnen 24 uur geregeld. Klasse "