in-lite accessory montageset tbv Ø60mm Integrated in hout

Montageset geschikt voor de bevestiging van Ø 60 mm Integrated armaturen in onder meer hout, kunststof etc. De sfeervolle tuinverlichting van Inlite is makkelijk aan te sluiten. Een investering die zich terugverdient door het plezier dat u eraan heeft. Daarnaast bespaart u veel met de hoogwaardig... Meer informatie »
€ 4,75 /stuk
Via pakketpost in 1-3 werkdagen
+ stuk
Beschikbare betaalmethodes
Productinformatie

in-lite accessory montageset tbv Ø60mm Integrated in hout

Eigenschappen

Leverancier in-lite
Levertijd Via pakketpost in 1-3 werkdagen
Diameter ø
Inbouwhoogte cm
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Lichtbron LED
Type verlichting Accessoires
Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Voeg dit product toe aan uw offerte aanvraag. U kunt meerdere producten toevoegen door op 'Toevoegen aan offerte' te klikken.
Is uw offerte compleet? Verstuur deze en krijg op werkdagen binnen 24 uur een persoonlijke aanbieding.

 

Beschrijving

in-lite accessory montageset tbv Ø60mm Integrated in hout

Montageset geschikt voor de bevestiging van Ø 60 mm Integrated armaturen in onder meer hout, kunststof etc. De sfeervolle tuinverlichting van Inlite is makkelijk aan te sluiten. Een investering die zich terugverdient door het plezier dat u eraan heeft. Daarnaast bespaart u veel met de hoogwaardige en energiezuinige LED verlichting!
Showtuin

Bezoek onze showtuin!

Je tuin opnieuw inrichten, het vergelijken van verschillende materialen, het combineren van kleuren. Dat wordt genieten! Onze showtuin in Woudenberg wordt bezocht door mensen uit heel Nederland. Tijdens de rondleiding over de showtuin mag je deskundig advies verwachten over de verschillende soorten materialen, formaten én de manier van verwerken. Als het buiten koud is dan warmen we op met een kopje koffie en kunnen we bedenken welke materialen het meest geschikt zijn. Wil je je kinderen meenemen? Géén probleem! Zij kunnen zich vermaken op het speelterrein topbuitenspeelgoed.nl. Zo wordt het voor iedereen een feestje. Onze openingstijden vind je op de klantenservice pagina.

 

Bestratingsweb.nl | Stationsweg 194C | 3931 EX  WOUDENBERG | 0318-745743

 

Showtuin Bestratingsweb Woudenberg

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit product?

Vrijblijvend advies nodig?

Klantenbeoordeling 9,1 / 10

241 reviews

"Uitermate goed"