Aco Hexa Slotline Sleufgoot 1 meter met Zwart Kunststof Rooster

Kunt u na flinke regen uw voeten in de tuin niet droog houden? Met de Aco Hexa Slotline sleufgoot houdt u uw voeten droog. De sleufgoten zorgen voor een goed afwateringsysteem waardoor uw bestrating minder vervuilt wordt. U kunt de Aco Hexa Sleufgoten koppelen aan uw riolering. De goot kan onder ... Meer informatie »
46 /stuk
Snelle levering, gratis vanaf € 1000
+ stuk
Beschikbare betaalmethodes
Productinformatie

Aco Hexa Slotline Sleufgoot 1 meter met Zwart Kunststof Rooster

Eigenschappen

Leverancier ACO
Levertijd Snelle levering, gratis vanaf € 1000
Afmetingen (LxB cm) 100x12,9 cm
Type Afwatering Sleufgoot
Materiaal Kunststof
Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Voeg dit product toe aan uw offerte aanvraag. U kunt meerdere producten toevoegen door op 'Toevoegen aan offerte' te klikken.
Is uw offerte compleet? Verstuur deze en krijg op werkdagen binnen 24 uur een persoonlijke aanbieding.

 

Wilt u meer informatie over dit product?

Beschrijving

Aco Hexa Slotline Sleufgoot 1 meter met Zwart Kunststof Rooster

Kunt u na flinke regen uw voeten in de tuin niet droog houden? Met de Aco Hexa Slotline sleufgoot houdt u uw voeten droog. De sleufgoten zorgen voor een goed afwateringsysteem waardoor uw bestrating minder vervuilt wordt. U kunt de Aco Hexa Sleufgoten koppelen aan uw riolering. De goot kan onder de bestrating verwerkt worden waardoor alleen de sleuf zichtbaar is. Strak en functioneel!
Showtuin

Bezoek onze showtuin!

Je tuin opnieuw inrichten, het vergelijken van verschillende materialen, het combineren van kleuren. Dat wordt genieten! Onze showtuin in Woudenberg wordt bezocht door mensen uit heel Nederland. Tijdens de rondleiding over de showtuin mag je deskundig advies verwachten over de verschillende soorten materialen, formaten én de manier van verwerken. Als het buiten koud is dan warmen we op met een kopje koffie en kunnen we bedenken welke materialen het meest geschikt zijn. Wil je je kinderen meenemen? Géén probleem! Zij kunnen zich vermaken op het speelterrein topbuitenspeelgoed.nl. Zo wordt het voor iedereen een feestje. Onze openingstijden vind je op de klantenservice pagina.

 

Bestratingsweb.nl | Stationsweg 194C | 3931 EX  WOUDENBERG | 0318-745743

 

Showtuin Bestratingsweb Woudenberg

 

Verzendinformatie

✓ LAAGSTE BEZORGKOSTEN! ✓ SNELLE LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND!Bezorgkosten op basis van aankoopbedrag

- Bestelling tot € 499,99: bezorgkosten € 75,-

- Bestelling van € 500,- tot € 999,99: bezorgkosten € 50,-

- Bestelling vanaf € 1000,-: GRATIS bezorging!Levertijd

Wij doen altijd ons best om je bestelling op het meest ideale moment te leveren. Wil je dit zo snel mogelijk? Dan kan het vaak al binnen 2 tot 5 werkdagen! Begin je pas over een paar weken met de aanleg? Dan plannen we de levering wat later in.


De levertijd bij de producten op Bestratingsweb.nl is een indicatie op basis van wat wij weten van onze leveranciers. Voor de meest actuele mogelijkheden en beschikbaarheid van materialen kun je het beste even bellen: 0318 - 745 743.


Spoed

Wil je je bestratingsmaterialen met spoed bezorgd hebben? Daar kunnen we ons best voor doen! Bel direct met 0318 - 745 743 om de mogelijkheden te bespreken.
Vrijblijvend advies nodig?

Klantenbeoordeling 9,1 / 10

368 reviews

"VRIENDELIJKE ENTHOUSIASTE MENSEN EN KEURIG CONTACT. IK HEB MEER TELEFONISCH CONTACT GEHAD. GING OOK PRIMA "