Het beste advies door 23 jaar ervaring

Beste advies Bestratingsweb.nl

ADVIES VAN MENSEN MET 'MODDER AAN DE LAARZEN'

Bestratingsweb.nl is ontstaan vanuit een stratenmakersbedrijf dat in 1995 begon. Dat betekent dat onze mensen jarenlange ervaring hebben in de aanleg van sierbestrating. We hebben zogezegd 'modder aan de laarzen' en weten waar we het over hebben!

Van stratenmakers tot adviseurs en leverancier
Na jarenlange ervaring als stratenmaker, nam de eigenaar van het stratenmakersbedrijf in 2006 een steenhandel in Woudenberg over: Sandro Groep. Dit is het moederbedrijf van Bestratingsweb.nl! Sandro Groep en Bestratingsweb.nl zijn uitgegroeid tot bedrijven waar particulieren, hoveniers en stratenmakers volop advies en inspiratie vinden voor de aanleg van elke tuin. Tot Sandro Groep behoren sinds 2015 ook Exclusieve Binnenvloeren en Exclusieve Dakterrassen.

Advies met degelijke kennis
Dankzij deze geschiedenis van Bestratingsweb.nl hebben wij nu veel kennis in huis. En dat zie je terug in het advies dat wij geven! Vanuit de praktijk en met veel kennis over onze producten geven we je advies bij het uitzoeken van bestrating, informatie over alle soorten bestrating en concrete aanlegtips.

ADVIES KRIJGEN?

 0318 - 745 743

 06 - 24 69 00 41

 Chat op Bestratingsweb.nl

 info@bestratingsweb.nl

Teamfoto Bestratingsweb.nl