Beton bestrating

Beton, de ideale grondstof voor bestrating

In de zomer door je tuin lopen en genieten van het weer. Even je gedachten verzetten. Je loopt op je gemak en realiseert je dat de betonbestrating prettig aanvoelt. Gelukkig is de bestrating niet zo heet onder je voeten als de zomerse zandstranden waar je bijna moet huppelen om te voorkomen dat je voeten verbranden. Maar de seizoenen volgen elkaar op. Guur weer in de herfst, nat en koud. Je doet snel even iets aan je voeten en rent naar de schuur. Gelukkig maar dat je niet uitgegleden bent op kletsnatte betonbestrating. Ondanks het gure weer geven de warme kleuren van de betonbestrating een vrolijk contrast met de natuurlijke kleuren van de beplanting. De rechte lijnen van de betonbestrating stralen rust uit. Precies wat je nodig hebt als je in je tuin zit! Met betonbestrating kun je elk seizoen van je tuin genieten!

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 1030

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Bezoek onze grote showtuin!

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 1030

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Betonbestrating getrommeld of strak

Stenen en tegels van beton zijn qua afwerking beschikbaar in twee varianten. Getrommelde stenen hebben een robuuste en iets verouderde uitstraling, doordat de randen een ruwe afwerking hebben. Er zijn ook betontegels met een strakke rand, waarvan sommige met facet.

Onderhoud betonbestrating

Beton is een materiaal dat reageert op sommige omstandigheden. Het is daarom belangrijk om betonbestrating regelmatig te vegen, zodat groene aanslag en rottend blad geen kans krijgen. Gecoate of geïmpregneerde varianten zijn extra goed bestand tegen vlekken en aanslag. Deze tegels zijn dus onderhoudsarmer. Meer tips voor het onderhoud leest u op onze pagina met verwerkingsadvies.