dakterras bestrating aanleggen

Dakterras bestrating en lichtgewicht tegels

Met keramische tegels kunt u zorgen dat uw balkonvloer en dakterras een exclusieve uistraling hebben. U vindt bij ons een groot assortiment van onderhoudsarme en prachtige terrastegels die u door lichte gewicht uitstekend op uw dakterras en balkonvloer kunt aanleggen. De keramische tegels zijn vaak maar 2 cm dik maar door het productieproces oersterk. Met de prachtige natuurstenen designs en de unieke VT Wonen designs krijgt u balkonvloer een unieke uitstraling waar u jarenlang van kunt genieten!

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 70

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Bezoek onze grote showtuin!

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 70

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Dakterras bestrating aanleggen

Betontegels of lichtgewicht keramische tegels plaatsen op een dakterras of balkon is precies werk. De ondergrond moet natuurlijk genoeg stevigheid hebben om het gewicht te dragen. Tegels kunnen gelegd worden op rubberen matten of dragers, maar ook op kunstof dragers die in hoogte verstelbaar zijn. 

Materialen en kleuren dakterras bestrating

Betontegels tot een dikte van 4 centimeter en keramische tegels zijn geschikte materialen voor dakterras bestrating. Betontegels zijn er in strakke varianten en in exemplaren met reliëf. De kleuren variëren van verschillende tinten grijs en bruin tot bont. Er is ook een ruime keuze aan designs en patronen. Bij lichtgewicht keramische tegels is de keuze aan kleuren en uitstralingen eveneens ruim.

Merken dakterras bestrating

Evenals reguliere bestrating worden tegels voor dakterrassen en balkons geproduceerd door merken die hoge kwaliteit leveren. Denk aan MBI, Excluton, Tuinvisie en Schellevis. Ook de unieke design tegels van vtwonen behoren tot het assortiment.