GeoAnticato Marilleva terrastegels MBI

GeoAnticato terrastegels van MBI GeoSteen

Wilt u een modern terras dat mag opvallen door iets extra's? Een uniek detail dat de uitstraling van uw tuin nét even dat beetje extra geeft? De GeoAnticato terrastegels van MBI voldoen aan deze unieke kenmerken. Prachtige, natuurlijke randen die de tegel als het ware omlijsten garanderen de originele look. Daarmee staat de GeoAnticato betontegel voor een creatieve maar ook luxe uitstraling. Een origineel, speels en modern design dat door de GeoSteen toplaag (natuursteen) functioneel én kleurecht is.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

GeoAnticato terrastegels; voor de luxe en creatieve tuin

Houdt u van strak design met een knipoog? Durft u net even anders te zijn met een leuk detail in uw designtuin? Met MBI GeoAnticato terrastegels kunt u voor luxe gaan en toch uw creativiteit de vrije loop laten gaan. Het kleurenpallet van de GeoAnticato sluit aan op de moderne tuinomgeving. Met de GeoAnticato Marilleva, Lazise en Nardo krijgt u een zachte en lichte kleur als basis. Met de GeoAnticato Roma, Cannobio en Pavullo heeft u een speelse en moderne grijze kleurstelling, waarmee u onbeperkt kunt mixen & matchen. Om de creatieve look van de GeoAnticato te benadrukken kunt u met de 60x30 cm GeoAnticato tegels een uniek lijnenspel creëren. De luxe uitstraling wordt meer geaccentueerd door de GeoAnticato 100x100 cm tegels die leverbaar zijn in de grijstinten van de GeoAnticato Cannobio, Milano en Roma.

GeoAnticato van de MBI GeoSteen collectie

MBI heeft de betontegels van de GeoSteen terrastegel collectie tot een ongeëvenaarde kwaliteit weten te brengen. De productie van de GeoAnticato tegels is verduurzaamd, onder andere door het gebruik van natuurlijke en kleurechte materialen. Bij betontegels die al vanaf € 15,00 te verkrijgen zijn wordt veel gewerkt met een betonnen toplaag met kunstmatige kleurpigmenten. Kunstmatige kleurpigmenten kunnen in de loop van de tijd minder intensief worden. Doordat MBI met natuurlijke en kleurechte granulaten werkt als basis voor de toplaag van de GeoAnticato terrastegels, ontstaat er een toplaag die jarenlang mooi blijft. Door het gebruik van de natuurstenen mineralen treed er bovendien geen kalkuitbloei vanuit het beton op.

Wat is de Protection Plus 25 coating?

De GeoAnticato tegels zijn beschermd met de Protection Plus 25 coating, ook wel factor 25 impregnering genoemd. Standaard hebben MBI 60x60 cm terrastegels de transparante factor 15 beschermlaag die door de materialen gemengd wordt. Kalkuitbloei wordt hiermee succesvol bestreden. De factor 25 impregnering van de GeoAnticato terrastegels zijn extra beschermd. Over de GeoSteen toplaag is een transparante en dubbele beschermlaag aangebracht. De kleurechte toplaag van de GeoAnticato terrastegels is daardoor extra verdicht waardoor vuil en vocht op de tegels blijft staan. Als u snel en zorgvuldig hardnekkige vlekken zoals sauzen en vet verwijdert, dan blijft de tegel er als nieuw uitzien. Bent u op zoek naar onderhoudsvriendelijke betontegels? Kom de kwaliteit en het kleurenspektakel ervaren op onze showtuin!