GeoCeramica® 2Drive keramische terrastegels MBI

GeoCeramica® 2Drive voor een oprit van keramische tegels

GeoCeramica® 2Drive tegels bieden je de mogelijkheid om met tegels van duurzaam keramiek je oprit aan te leggen. De voordelen van GeoCeramica® 2Drive? Een exclusieve uitstraling, opritbestrating die niet verkleurt en die bestand is tegen vuil, vlekken en weersinvloeden. De GeoCeramica® 2Drive tegels zijn 6 cm dik en zijn extra sterk, waardoor ze geschikt zijn om de oprit mee te bestraten. Dankzij een onderlaag van beton leg je ze gewoon op een zandbed. GeoCeramica® 2Drive: onderhoudsvriendelijke, duurzame én oersterke opritbestrating! 

Bekijk alle soorten, formaten, kleuren en prijzen GeoCeramica tegels! Dat kan hier online, of bezoek de grootste GeoCeramica-showtuin

Van laag naar hoog sorteren

10 artikel(en)

Kom voor de Beste Deal naar de showtuin in Woudenberg

Deskundig advies door 24 jaar ervaring 2.000 m² inspiratie Zelf alle producten zien & vergelijken

Van laag naar hoog sorteren

10 artikel(en)

GeoCeramica® 2Drive is dé onderhoudsvriendelijke tegel voor de oprit

De keramische toplaag van de GeoCeramica® 2Drive tegels vinden hun oorsprong in Italië. Dat staat niet alleen garant voor uitstekende kwaliteit en puur design, maar ook voor stroef keramiek.  De GeoCeramica® 2Drive tegels van MBI zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Van de massieve keramische toplaag kan je jarenlang genieten. Gewoon omdat deze gegarandeerd kleur- en slijtvast is. Het schoonmaken van de tegels op je oprit is nog nooit zó makkelijk geweest.

GeoCeramica-2drive-oprit-bestraten

Voordelen van de GeoCeramica® 2Drive tegels voor je oprit

Waar tuintegels altijd onderhoud vergen, kun je dat bij de GeoCeramica® 2Drive tegels wel afstrepen. Keramische tegels bieden maximaal gebruikersgemak:

  • Eenvoudig in onderhoud doordat vuil niet in de tegels trekt.
  • Groene aanslag hecht zich niet.
  • Hoge stroefheid, ook bij regen glijd je niet zomaar uit.
  • Deze speciale GeoCeramica 2Drive tegels zijn geschikt om je oprit te bestraten.

Oprit aanleggen met GeoCeramica® 2Drive tegels

Dankzij de onderlaag van Stabikorn® beton leg je de GeoCeramica® 2Drive gewoon op een ondergrond van zand. Waar gewone keramische tegels in een speciaal drainagesplit gelegd moeten worden, is het leggen van GeoCeramica tegels een stuk minder kostbaar en moeilijk. Wil je het plaatje afmaken? Kies er dan voor om de GeoCeramica® 2Drive tegels te voegen met bijvoorbeeld Varistone LM Aqua voegmortel. Zo heb je jarenlang een oprit zonder verkleuring en misschien nog wel belangrijker: helemaal vrij van onkruid!