GeoCeramica® keramische betontegels van MBI

GeoCeramica® onderhoudsarme keramische terrastegels op betonlaag

Heb je altijd al een onderhoudsvrij terras gewild? Met GeoCeramica is dit mogelijk! Deze tegels zijn van keramiek. Je kunt deze dus gewoon dweilen. Omdat de keramische tegel is verbonden met een onderlaag van waterdoorlatend beton hoef je geen dure investering te doen voor de ondergrond; je legt deze tegels gewoon op zand. De randen zijn zo strak dat je de tussenruimte kunt voegen. Dat maakt het dweilen nog makkelijker en je geeft mosgroei, onkruid en mieren geen kans. Dat is dus echt onderhoudsvrij. En hadden we al verteld dat Bestratingsweb.nl de grootste GeoCeramica® showtuin heeft?

Van laag naar hoog sorteren

15 artikel(en)

Kom voor de Beste Deal naar de showtuin in Woudenberg

Deskundig advies door 24 jaar ervaring 2.000 m² inspiratie Zelf alle producten zien & vergelijken

Van laag naar hoog sorteren

15 artikel(en)

GeoCeramica® is een onderhoudsvriendelijke keramische tegel voor buiten

De GeoCeramica® tegels vinden hun oorsprong in Italië. Dat staat niet alleen garant voor uitstekende kwaliteit, maar ook voor prachtig design. De collectie GeoCeramica® tegels is nu completer dan ooit! Tal van stijlen, dessins, kleuren en allerlei formaten vinden een plaats in deze tegellijn van MBI. Er is dus altijd een tegel te vinden die perfect bij jouw wensen past!

geoceramica-mbi

Voordelen van de GeoCeramica® terrastegels

Waar tuintegels altijd onderhoud vergen kun je dat bij de GeoCeramica® keramiektegels wel afstrepen. Natuurlijk kunt je tuinieren als ontspanning zien, maar het terras boenen en poetsen om het klaar te krijgen voor de zomer is toch een vervelende klus? Met de MBI GeoCeramica® tegels is dat verleden tijd. Het keramiek biedt maximaal gebruikersgemak en voordelen:

  • Eenvoudig in onderhoud doordat vuil niet in de tegels trekt;
  • Groene aanslag hecht zich niet;
  • Hoge stroefheid, ook bij regen glijd je niet zomaar uit;
  • Vorstbestendig en op een zandbed te verwerken;
  • Kleurecht door hoge kwaliteit keramiek;
  • Verkrijgbaar als 2Drive versie geschikt voor de oprit.

GeoCeramica® tegels kopen bij de dealer

Wanneer je GeoCeramica® tegels gaat kopen, vind je ze allemaal op Bestratingsweb.nl. Je kunt kiezen uit het complete assortiment GeoCeramica® met alle kleuren en alle formaten. Maar we bieden meer! Wij zijn 5-sterren-dealer: specialisten die je deskundig advies geven. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Bestratingsweb.nl de grootste GeoCeramica-showtuin van Nederland. Je ziet het: GeoCeramica kopen bij de dealer biedt veel voordelen.

Prijzen vergelijken

De prijzen van de GeoCeramica® tegels variëren per formaat en per soort. Op Bestratingsweb.nl vind je alle prijzen per vierkante meter. Dit is handig, want zo kun je de prijzen van alle GeoCeramica® tegels goed vergelijken! Of je nu naar een tegel van 60x60cm, 80x80cm of 120x30cm kijkt: je ziet alle prijzen in dezelfde eenheid. 

Winnaar Red Dot Design Award 2017

In 2017 is MBI met haar innovatieve GeoCeramica® tegels in de prijzen gevallen. Deze tuintegels zijn onderscheiden met de Red Dot Design Award. Een internationaal panel van experts heeft de onderscheiding toegekend vanwege het hoogwaardige ontwerp. Deze prijs is aan MBI uitgereikt, omdat deze fabrikant grensverleggend werkt als het gaat om de combinatie van functionaliteit en esthetiek van sierbestrating. 

Hoe wordt GeoCeramica® gemaakt?

GeoCeramica wordt gewoon op een zandbed aangelegd

Zo heb je met de GeoCeramica® terrastegels van MBI dé oplossing om keramische buitentegels niet op een cementmortel aan te leggen. Wil je het plaatje afmaken? Kies er dan voor om de GeoCeramica® terrastegels te voegen met bijvoorbeeld Varistone LM Aqua voegmortel. Zo heb je jarenlang een terras zonder dat het verkleurt en ook fijn: helemaal vrij van onkruid!

GeoCeramica aanleggen doe je zo

GeoCeramica compleet assortiment

Op Bestratingsweb.nl vind je de complete collectie GeoCeramica® tegels. Je kunt kiezen uit twee vierkante formaten: GeoCeramica® tegels van 60x60cm en GeoCeramica® tegels van 80x80cm. Daarnaast heb je de keuze uit rechthoekige formaten: GeoCeramica® tegels van 60x60cm, 60x30 cm, 80x40 cm, 120x60 cm of 120x30 cm