GeoColor 3.0 terrastegels van MBI

MBI GeoColor 3.0 terrastegels

De GeoColor 3.0 van MBI zijn verkrijgbaar in 2 diktes, 8 afmetingen en wel 15 kleuren. Daarmee vult het een groot gedeelte van de GeoSteen collectie van MBI in en wordt de veelzijdigheid van de GeoColor 3.0 terrastegel onderstreept. Rechte lijnen, een functioneel (mini) facet en toch een échte siertegel door het ietwat grove en stoere karakter van de toplaag. Ondanks het grove karakter hoef je niet bang te zijn dat de groene aanslag op de tegel blijft zitten. De combinatie van de natuurlijke toplaag en de factor 30 impregnering zorgt voor een kleurecht en makkelijk te onderhouden terras.

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 81

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kom voor de Beste Deal naar de showtuin in Woudenberg

Deskundig advies door 24 jaar ervaring 2.000 m² inspiratie Zelf alle producten zien & vergelijken

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 81

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

MBI tegels; GeoColor 3.0

Stoer, robuust en natuurlijk. Dat is zoals MBI de GeoColor 3.0 terrastegels omschrijft. Stoer vanwege de 'gewassen' structuur aan de toplaag. Daardoor ontstaat een heel fijne en vlakke structuur. Robuust vanwege de grote formaten en de facetrand die verwerkt is aan de randen van tegels. De facetrand zorgt ervoor dat de randen niet af zullen breken en de strakke voegen behouden blijven. Natuurlijk omdat de toplaag van de GeoColor terrastegels is samengesteld van natuurlijke granulaten, kleurecht materiaal dat duurzaam is en jarenlang meegaat.

MBI GeoColor 3.0 Graphite Roast

De GeoColor Graphite Roast wordt samengesteld van dezelfde natuurlijke kleurpigmenten als de grijze GeoSteen Cannobio terrastegels. Verkrijgbaar in elk formaat waaronder de Graphite Roast 60x60 cm tegels en de in 2017 geïntroduceerde 120x30 cm terrastegels. De Graphite Roast is egaal grijs van kleur met een speelse twinkeling, ontstaan door gebruik van witte natuursteentjes die extra glinsteren als de tegels opdrogen. Benieuwd naar de Graphite Roast en andere kleuren van de GeoColor? Bekijk ze online op Bestratingsweb.nl of bezoek onze showtuin!

GeoColor terrastegels met coating

Wil je onderhoudsvriendelijke tuinbestrating? MBI sluit daar met de GeoSteen collectie waarvan de kleurechtheid en de factor 30 coating uitstekend is naadloos op aan. Bijvoorbeeld de GeoColor 3.0 met de natuurstenen toplaag. De verkleuring is door het gebruik van natuurlijke granulaten al minimaal. Vervolgens is de toplaag verdicht en houdt deze vuil en vocht zoveel mogelijk tegen door de factor 30 impregnering. Ben je benieuwd wat nu daadwerkelijk het verschil is tussen de gewone betontegels en de GeoColor van MBI? Wij nodigen je uit in onze showtuin en geven  graag een rondleiding om je alles over productie, kwaliteit én prijsverschil te vertellen.