GeoPiazza Milano tuintegels MBI

GeoPiazza terrastegels met houtnerf structuur

De GeoPiazza is geïnspireerd op de gezellige, Italiaanse pleintjes. Net als deze nostalgische plekjes straalt de GeoPiazza terrastegel een verhaal uit. Als het zonlicht op de terrastegels valt dan ontstaat er een sfeervol schaduwspel. Zo sieren de GeoPiazza terrastegels je terras. Je kunt er elk seizoen van genieten want de GeoPiazza van MBI zijn beschermd met de factor 25 coating en de GeoSteen toplaag van natuursteen. Daarmee blijft je terras mooi van kleur en makkelijk te reinigen van groene aanslag. Je kunt de unieke uitstraling ook in onze showtuin bekijken.

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

Kleuren GeoPiazza 60x60 cm terrastegels 

Alle kleuren van de GeoPiazza terrastegels zijn leverbaar in 60x60 cm. De GeoPiazza Milano, Roma en Cannobio zijn het meest geliefd. Maar ook de aardetint wordt steeds populairder. Met de GeoPiazza Lazise en de GeoPiazza Marilleva is er voldoende keuze.

GeoPiazza met houtnerf 

De houtnerf van de GeoPiazza terrastegels hebben een licht reliëf in de tegels. Het reliëf is subtiel aangebracht, als een houtnerf. Daardoor zul je geen last hebben van wiebelende stoelpoten die veroorzaakt  worden door het hoogte verschil in de structuur van de tegels. De houtnerf structuur die zichtbaar is geeft je tuin extra ruimte. Er ontstaat een lengte- of juist breedtelijn door de houtnerf die de tuin opvallend maakt. Met het verwerken van de GeoPiazza terrastegels in je tuin kun je complimenten verwachten!