Strakke en moderne GeoStretto terrastegels

Strakke en moderne GeoStretto terrastegels

GeoStretto terrastegels van MBI behoren tot dé design tegels voor uw terras. De GeoStretto terrastegels onderstrepen ruimte. Kleine tuinen worden groter en grote tuinen worden groots, mede door het vlakke en strakke design. De toplaag van de GeoStretto terrastegels is van kleurecht materiaal. De natuurstenen mineralen in de toplaag zijn geïmpregneerd met de beste impregnering van MBI. Naast de lichte glans die de tegel daardoor heeft, zijn de GeoStretto terrastegels ook beschermd tegen de opname van vocht en vuil.

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 107

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Bezoek onze grote showtuin!

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 107

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

GeoStretto terrastegels met coating

De GeoStretto terrastegels zijn gecoat met de factor 30 behandeling van MBI. In combinatie met de natuurstenen toplaag maakt dit de GeoStretto tot de beste betontegels. De natuurstenen toplaag zorgt ervoor dat uw tegels niet of nauwelijks verkleuren. De impregnering zorgt ervoor dat u bij snel en goed reinigen van vlekken u dit nooit meer terug ziet! Dat maakt de GeoStretto terrastegels zeer onderhoudsvriendelijk.

GeoStretto terrastegels in verschillende formaten

De MBI GeoStretto terrastegels geven ruimtelijk zicht in elke tuin. Niet elke tuin heeft hetzelfde formaat terrastegels nodig. Daarom is de GeoStretto verkrijgbaar in verschillende formaten. Van een smalle 30x20x6 cm GeoStretto steen naar de GeoStretto 100x100x6 cm terrastegels. Of een combinatie van alle beschikbare formaten in het speelse GeoStretto wildverband. Kortom: voor elk formaat tuin kunt u de moderne GeoStretto terrastegels gebruiken.

Verschillende kleuren GeoStretto terrastegels

De antraciet GeoStretto Milano terrastegels zijn erg in trek. De strakke randen en de mooie combinatie van de GeoStretto Milano bij groene buxushagen en het groene gazon is een garantie voor een moderne tuin. Maar de aardetint, GeoStretto Lazise doet daar niet veel voor onder. Uitstekend geschikt als rustige basis om vervolgens met tuinplanten en tuinmeubilair een plaatje van uw terras te maken. De kleuren kunt u online zien maar nog beter is om ze op onze showtuin te bekijken, u vindt ons in Woudenberg, tussen Arnhem en Utrecht!