Strakke en moderne GeoStretto terrastegels

GeoStretto terrastegels voor een onderhoudsvriendelijke tuin

Heb je ook zo’n hekel aan werken in de tuin? Met GeoStretto terrastegels is dit verleden tijd. Omdat deze tegels zijn gecoat met een factor 30 coating is dit een onderhoudsvriendelijke tegel die nauwelijks groen wordt. Daarom geven wij deze tegels een kwaliteitsscore van 4 sterren. Voorkom dat je in het voorjaar uren bezig bent met het opknappen van je terras door deze aan te leggen met GeoStretto tegels. Bijkomend voordeel: de tegels zijn stroef, erg kleurvast en geven je dus meer tijd om te genieten van je tuin.

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 104

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kom voor de Beste Deal naar de showtuin in Woudenberg

Deskundig advies door 24 jaar ervaring 2.000 m² inspiratie Zelf alle producten zien & vergelijken

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 104

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onderhoudsvriendelijk tegels

De volledige naam, GeoStretto Plus, geeft al aan dat deze tegels voordelen hebben. Natuurlijk zijn ze onderhoudsvriendelijk. Maar welke eigenschappen zijn daarvoor verantwoordelijk?

Toplaag van kleurecht materiaal

Ben je bekend met MBI dan weet je misschien al dat zij de uitvinder zijn van de zogenaamde GeoSteen. Deze stenen en tegels hebben een toplaag die bestaat uit een zeer fijn mengsel van natuursteen. Deze natuursteen wordt geselecteerd op kleur. Er hoeven dus geen kleurstoffen toegevoegd te worden in de toplaag. Het voordeel? Natuursteen verkleurt niet. Het productieproces en de natuurlijke, kleurechte mineralen zijn uiteraard steeds verder ontwikkeld, wat heeft geresulteerd nóg betere kwaliteit, kleur en dichtheid.

Fijn verdichte toplaag

Naast dat de toplaag uit natuursteen is gemaakt is deze ook nog eens heel fijn verdicht. Omdat deze toplaag zeer dicht is kan vocht en vuil er erg moeilijk intrekken. Gebruik daarom geen hogedrukspuit bij het reinigen van de tegels. Je zult fijne stukjes weg spuiten waardoor het oppervlak ruwer wordt en daardoor vuil zich makkelijker hecht.


Overige eigenschappen van Geostretto

Zie je jezelf al zitten op je nieuwe terras? Met een glas wijn en een rokende BBQ kan het genieten beginnen. Een ongelukje zit in een klein hoekje en een vlekje is dus ook zo gemaakt. Voorkom blijvende vlekken en dep de vlek snel weg. Vervolgens gewoon met warm water spoelen moet al voldoende zijn om blijvende schade te voorkomen. Bij schilderen en andere klussen blijft het natuurlijk een goede voorzorgsmaatregel om de tegels af te dekken.

Krasvastheid en stroefheid

Beton is gevoeliger voor krassen dan bijvoorbeeld keramiek. Maar met de juiste maatregelen hoef je je geen zorgen te maken. Rubber dopjes onder je meubilair en even optillen bij het verplaatsen is natuurlijk vanzelfsprekend. Gelukkig zijn de tegels ook erg stroef. Met blote voeten loopt het heerlijk en bij natte omstandigheden heb je minder kans op uitglijden. Gratis tip: wanneer je regelmatig veegt voorkom je aangroei van algen en wordt gladheid tot een minimum beperkt. Is dat even lekker!


Verkrijgbare kleuren

De GeoStretto tegels zijn erg populair. Vandaar dat deze in maar liefst 15 kleuren verkrijgbaar zijn! Op Bestratingsweb.nl hebben we alle kleuren onderverdeeld in vier groepen. Daardoor selecteer je makkelijk een uitstraling:

Antraciet

GeoStretto Milano is de bekendste en meteen de donkerste kleur uit de serie. Dan is er ook nog Venice, die een subtiele rode nuancering in de kleur heeft. Stuk voor stuk mooie donkere stenen die beschikbaar zijn in veel formaten.

Grijs

Onder grijs hebben we de kleuren verzameld die niet donker genoeg zijn om antraciet te noemen of die duidelijk uit meerdere tinten grijs bestaan. De GeoStretto Roma en de GeoStretto Cannobio zijn daarvan de meest populaire: deze grijsgenuanceerde kleuren hebben per stuk wel 14 formaten! Elba en Pavullo zijn ook prima grijstinten die het in de meeste tuinen goed doen.

Andere kleuren

Om het aanbod af te maken voor hen die nou eens iets anders willen dan grijs en antraciet heeft MBI nog steeds voldoende keus. Lazise is een rustige zandtint met een donkerdere nuancering. Marilleva combineert deze aardetinten richting grijs en bruin. Nardo is weer een rustiger type: effen leverkleurig, tikkie bruin. Piombino maakt met haar zachte tinten de blits in Mediterrane tuinen. Last but not least bieden we de Riviera aan. Een bonte mengelmoes die het houdt tussen geel, oranje en paars. Een ideale basis voor een stoere, natuurlijke tuin.


De formaten

Ook de formaten hebben we opgedeeld in 3 groepen. De meeste klanten weten wel aardig wat ze zoeken, maar hebben nog geen keus kunnen maken tussen 60x60 cm en bijvoorbeeld 80x80 cm. Daarom kun je bij ons gewoon kiezen voor ‘Vierkant’. Weet je het al wel dan selecteer je gewoon: GeoStretto 60x60 cm. Handig om te weten: de toevoeging 'Tops' staat voor de 4 cm dikke versie. Deze is dus geschikt voor het terras of looppad. Wil je GeoStretto op de oprit leggen? Gebruik dan het filter Oprit.

Soms lijkt het wel of we de keuze eerder moeilijker maken dan gemakkelijk. Maar het tegendeel is waar! Door slimme filteropties te bieden weten we zeker dat je een keus kunt maken. En twijfel je toch nog? Stuur een WhatsApp bericht of gebruik de chatfunctie. Dan helpen we je toch gewoon met kiezen.