GeoTravertino Roma terrastegels Travertin

GeoTravertino; gebaseerd op de natuur

De GeoTravertino terrastegels zijn gebaseerd op de natuur. Zoals er in de aarde allerlei structuren zichtbaar zijn, hebben de GeoTravertino tegels ook een mooi reliëf van 'putjes' in het tegeloppervlak. Zo kun je een terras met een natuurlijke uitstraling maken, zonder dat je het onderhoudsgevoelige natuursteen nodig hebt. De GeoTravertino terrastegels zijn veel onderhoudsvriendelijker, door de toplaag met gemalen natuursteenmineralen en de factor 30 coating die de tegels verdicht en beschermt tegen verkleuring en opname van vocht en vuil.

Van laag naar hoog sorteren

11 artikel(en)

Kom voor de Beste Deal naar de showtuin in Woudenberg

Deskundig advies door 24 jaar ervaring 2.000 m² inspiratie Zelf alle producten zien & vergelijken

Van laag naar hoog sorteren

11 artikel(en)

Betontegels geïnspireerd op travertin; GeoTravertino

GeoTravertino terrastegels zijn geïnspireerd op het natuursteen Travertin.Travertin is zelf ongeschikt als sierbestrating, omdat het kalkhoudende materiaal te zacht is. MBI heeft de GeoTravertino ontwikkeld als duurzaam alternatief, met de typerende putjes. De toplaag is gemaakt uit harde natuursteen korreltjes. Hierdoor is de GeoTravertino kleurecht en onderhoudsarm.

Protection Plus van de GeoTravertino tegels

De GeoTravertino terrastegels zijn door MBI behandeld (gecoat/geïmpregneerd) met de hoogste kwaliteit bescherming. De Protection Plus factor 30. Oftewel, een coating en impregnering. Door dit aan te brengen na de productie wordt het oppervlak van de GeoTravertino verdicht. De factor 30 coating maakt de kleur van de terrastegels intensiever en zorgt voor een mooie, subtiele glans over de terrastegels.

Alle soorten GeoTravertino tegels

De GeoTravertino tuintegels zijn verkrijgbaar in het formaat 60x60x4 cm, 80x80x4 cm en 80x40x4 cm. Van de vierkante formaten is 60x60 een traditionele, nog steeds populaire variant. De grotere 80x80 tegel sluit aan bij een trend van grote terrastegels. Ook rechthoekige formaten zijn echt iets van de laatste tijd. De 80x40 variant van de GeoTravertino is een echte trendy tegel die je tuin een ruimtelijke uitstraling geeft. 

GeoTravertino voorbeelden bekijken

Ben je benieuwd welke kleur en welk formaat tegels bij je passen? In onze showtuin kun je alle kleuren vergelijken. Van harte welkom voor inspiratie en advies!