GeoTravertino Roma terrastegels Travertin

GeoTravertino; gebaseerd op de natuur

Door de jaren heen zijn de afdrukken van takjes en bladeren zichtbaar in de aardlaag. Daardoor zijn er poriën zichtbaar. Precies wat ook terugkomt in de GeoTravertino terrastegels. Een kunststukje van de natuur op uw terras verwerkt. Natuursteen is vaak zacht materiaal, bij de GeoTravertino is dat met de natuurstenen toplaag wel anders. Gemalen natuursteen dat geperst wordt op de betonnen onderlaag van de Geosteen. Het persen maakt de GeoTravertino een dichte massa. Vervolgens wordt de terrastegel met de factor 30 coating verder verdicht en beschermd tegen verkleuring en opname van vocht en vuil.

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Bezoek onze grote showtuin!

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Betontegels geïnspireerd op travertin; GeoTravertino

GeoTravertino terrastegels zijn geïnspireerd door de natuur. En wel door de natuursteen 'Travertin'. Echter is travertin zelf ongeschikt als sierbestrating. Het kalkhoudende materiaal is te zacht. MBI heeft de GeoTravertino ontwikkeld als duurzaam alternatief. De typerende putjes zijn afwezig en de toplaag is gemaakt uit harde natuursteen korreltjes. Hierdoor is de GeoTravertino kleurecht en onderhoudsarm.

Protection Plus van de GeoTravertino tegels

De GeoTravertino terrastegels zijn door MBI behandeld (gecoat/geïmpregneerd) met de hoogste kwaliteit bescherming. De Protection Plus factor 30. Oftewel, een coating en impregnering. Door dit aan te brengen na de productie wordt het oppervlak van de GeoTravertino verdicht. De factor 30 coating maakt de kleur van de terrastegels intensiever en zorgt voor een mooie, subtiele glans over de terrastegels.

Alle soorten GeoTravertino tegels

Dat de GeoTravertino een echte siertegel is, bewijst de uitgebreide collectie. Niet alleen verschillende formaten maar ook de dikte en kleur is verschillend. Met 6 verschillende formaten, 2 diktes en 5 verschillende kleuren kunt u naar hartelust combineren. De GeoTravertino Tops variant is 4 cm dik en leverbaar in de 60x60 cm Travertino, 80x80 cm Travertino en de 80x40 cm Travertino. Voor de GeoTravertino Tops zijn alle grijstinten (Roma, Milano en Cannobio) en de natuurlijke kleuren zoals Pavullo en Lazise te verkrijgen.
De GeoTravertino terrastegels van 6 cm dik is verkrijgbaar in grijs-zwart (Roma), zwart (Milano) en grijs (Cannobio). Hiervan is de GeoTravertino Lazise met zijn zachte zand/creme kleur veruit het meest populair. Bent u benieuwd welke kleur en welk formaat tegels bij u passen? In onze showtuin kunt u alle kleuren vergelijken.