Geschaafde hardhout schuttingpaal 6,8x6,8x275 cm

Vind u de betonpalen constructie bij het Eindhoven scherm wat onnatuurlijk? Met de geschaafde hardhouten paal gaat u voor de natuurlijke uitstraling! Hardhout is het hout dat het minste zal gaan rotten. Hierdoor kunt u tientallen jaren vooruit met uw tuinafscheiding. Tip: wanneer u kiest voor ... Meer informatie »

€ 27,95 /stuk
Leverbaar in 2-5 werkdagen
+ stuk
Beschikbare betaalmethodes
Productinformatie

Geschaafde hardhout schuttingpaal 6,8x6,8x275 cm

Eigenschappen

Leverancier TuinVisie
Levertijd Leverbaar in 2-5 werkdagen
Lengte (L cm) 275cm
Breedte (B cm) 6,8 cm
Hoogte (H cm) 6,8 cm
Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Voeg dit product toe aan uw offerte aanvraag. U kunt meerdere producten toevoegen door op 'Toevoegen aan offerte' te klikken.
Is uw offerte compleet? Verstuur deze en krijg op werkdagen binnen 24 uur een persoonlijke aanbieding.

 

Beschrijving

Geschaafde hardhout schuttingpaal 6,8x6,8x275 cm

Vind u de betonpalen constructie bij het Eindhoven scherm wat onnatuurlijk? Met de geschaafde hardhouten paal gaat u voor de natuurlijke uitstraling! Hardhout is het hout dat het minste zal gaan rotten. Hierdoor kunt u tientallen jaren vooruit met uw tuinafscheiding. Tip: wanneer u kiest voor de hardhouten palen, gebruik dan een zwarte opsluitband waar uw schutting op kan rusten. Als uw schutting in aanraking komt met grond of zand dan kan het hout gaan rotten.

Showtuin

Bezoek onze showtuin!

Je tuin opnieuw inrichten, het vergelijken van verschillende materialen, het combineren van kleuren. Dat wordt genieten! Onze showtuin in Woudenberg wordt bezocht door mensen uit heel Nederland. Tijdens de rondleiding over de showtuin mag je deskundig advies verwachten over de verschillende soorten materialen, formaten én de manier van verwerken. Als het buiten koud is dan warmen we op met een kopje koffie en kunnen we bedenken welke materialen het meest geschikt zijn. Wil je je kinderen meenemen? Géén probleem! Zij kunnen zich vermaken op het speelterrein topbuitenspeelgoed.nl. Zo wordt het voor iedereen een feestje. Onze openingstijden vind je op de klantenservice pagina.

 

Bestratingsweb.nl | Stationsweg 194C | 3931 EX  WOUDENBERG | 0318-745743

 

Showtuin Bestratingsweb Woudenberg

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit product?

Vrijblijvend advies nodig?

Klantenbeoordeling 9,1 / 10

241 reviews

"Uitermate goed"