menu

Vragen? Neem contact met ons op!

We zijn er op maandag t/m vrijdag* van 08.00 tot 17.00 uur.
Op zaterdag zijn we er van 08.00 tot 15.30 uur.

Bellen
Phone 0318 - 745 743

Appen
 06 - 24 69 00 41

Mailen
Mail  info@bestratingsweb.nl


Bestratingsweb.nl

GraniPlus (voorheen Plaza Plus) tuintegels van MBI

Zoek je terrastegels die je in de tuin en ook op de oprit kunt verwerken? De robuuste GraniPlus terrastegels (voorheen Plaza Plus) van MBI zijn echte alleskunners. De 6 centimeter dikte zorgt ervoor dat deze tuintegel elke toepassing aan kan.


 

0 artikelen
Geen resultaten gevonden

Tien kleuren GraniPlus terrastegels

De sterke GraniPlus terrastegels zijn te verkrijgen in verschillende moderne en eigentijdse kleuren. Voor de luxe uitstraling wordt er veel gewerkt met grijstinten zoals de GraniPlus Santorini Black, GraniPlus Antraciet, de GraniPlus Mystic tegels en de Grijs-Zwarte terrastegels. Natuurlijk en afwisselend zijn de kleuren Mineral Silver en Mystic Mountain. Wil je kleuradvies? Of verschillende kleuren combineren? Bezoek onze showtuin!
 

Assortiment GraniPlus MBI

Alle kleuren GraniPlus tegels zijn er in 20x30x6 cm, 30x60x6 cm en 60x60x6 cm. Deze tegels kun je op de oprit én voor je terras gebruiken.
 

Toepassing GraniPlus

Dankzij de dikte van 6 centimeter zijn de GraniPlus tegels geschikt voor zowel in de tuin als op de oprit. Je kunt dus een terras, looppad of stoep aanleggen met dezelfde tegels als de oprit.