Granitops Plus Graphitio MBI

Granitops Plus terrastegels van MBI

De Granitops Plus terrastegels van MBI zijn terrastegels met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Deze betontegels zijn de ideale middenweg tussen de Terratops en de GeoStretto terrastegels. De randen zijn strak afgewerkt, zonder facet. Daardoor kunt u met de Granitops een modern terras aanleggen en strakke lijnen creëren in de tuin. Daarnaast heeft u het voordeel van een uitstekende coating en kleurechte materialen in de toplaag. Gegarandeerd jarenlang genieten!

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Bezoek onze grote showtuin!

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Kleurechte Granitops Plus 60x60x4,7 cm terrastegels

De MBI Granitops terrastegels zijn geproduceerd met een slijtvaste toplaag. Dat houdt in dat de fijne materialen bovenin de tegel verwerkt zijn. Het voordeel is dat grove betonkiezels niet zichtbaar zijn en dat de Granitops minder poreus zijn dan de MBI Terratops terrastegels. In de fijne toplaag van de Granitops zijn kleurvaste natuurstenen kiezels vermengd. Dit gaat verkleuring van de Granitops terrastegels tegen. De ideale keuze als u niet voor de kleurechte GeoStretto terrastegels gaat maar wel hoge kwaliteit terrastegels wilt.

Gecoate Granitops terrastegels

Naast de kleurechte mineralen in de toplaag heeft MBI de Granitops terrastegels beschermd met hun factor 25 coating. Daardoor is een gecoate terrastegel ontstaan die weinig verkleurd en ook nog eens beschermd is tegen de opname van vocht en vuil. Het grootste voordeel voor u is dat bij het regelmatig en goed onderhouden van uw terras dit vrij blijft van vieze vlekken en groene aanslag. Omdat de toplaag heel fijn is en de Granitops gecoat zijn, hecht vuil en groene aanslag niet snel aan de Granitops tegels. Dat maakt het reinigen makkelijk. Meer info? Bel met onze adviseurs: 0318 - 745 743.