ACO Hexaline Eindset

Om de Aco Hexaline goten goed af te sluiten kunt u het set eindplaten Hexaline gebruiken. Met de eindplaatjes voorkomt u dat zand in uw goten loopt. De bladkorf zorgt ervoor dat de goot niet verstopt raakt en met de onderuitloop kunt u de Hexaline goten gemakkelijk aansluiten op uw riolering of d... Meer informatie »
€ 12,50 /stuk
Leverbaar in 2-5 werkdagen
+ stuk
Beschikbare betaalmethodes
Productinformatie

ACO Hexaline Eindset

Eigenschappen

Leverancier ACO
Levertijd Leverbaar in 2-5 werkdagen
Afmetingen (LxB cm) 13x13 cm
Hoogte (H cm) 13 cm
Type Afwatering Put
Materiaal Kunststof
Extra informatie eindplaten, onderuitloop 110 mm en bladvanger
Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Voeg dit product toe aan uw offerte aanvraag. U kunt meerdere producten toevoegen door op 'Toevoegen aan offerte' te klikken.
Is uw offerte compleet? Verstuur deze en krijg op werkdagen binnen 24 uur een persoonlijke aanbieding.

 

Beschrijving

ACO Hexaline Eindset

Om de Aco Hexaline goten goed af te sluiten kunt u het set eindplaten Hexaline gebruiken. Met de eindplaatjes voorkomt u dat zand in uw goten loopt. De bladkorf zorgt ervoor dat de goot niet verstopt raakt en met de onderuitloop kunt u de Hexaline goten gemakkelijk aansluiten op uw riolering of de infiltratiebox. Per strook goten die u aanlegt heeft u één eindset nodig.
Showtuin

Bezoek onze showtuin!

Je tuin opnieuw inrichten, het vergelijken van verschillende materialen, het combineren van kleuren. Dat wordt genieten! Onze showtuin in Woudenberg wordt bezocht door mensen uit heel Nederland. Tijdens de rondleiding over de showtuin mag je deskundig advies verwachten over de verschillende soorten materialen, formaten én de manier van verwerken. Als het buiten koud is dan warmen we op met een kopje koffie en kunnen we bedenken welke materialen het meest geschikt zijn. Wil je je kinderen meenemen? Géén probleem! Zij kunnen zich vermaken op het speelterrein topbuitenspeelgoed.nl. Zo wordt het voor iedereen een feestje. Onze openingstijden vind je op de klantenservice pagina.

 

Bestratingsweb.nl | Stationsweg 194C | 3931 EX  WOUDENBERG | 0318-745743

 

Showtuin Bestratingsweb Woudenberg

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit product?

Vrijblijvend advies nodig?

Klantenbeoordeling 9,1 / 10

241 reviews

"Uitermate goed"