in-lite buitenverlichting dealer Woudenberg

In-lite buitenverlichting

Met In-Lite kunt u altijd genieten van uw woning. Overdag van uw huis, het interieur en uw tuin. Als het schemerig wordt wordt het dubbel genieten. Met In-Lite tuinverlichting creeërt u extra comfort, veiligheid en sfeer. Voor als u in uw tuin zit en als u vanuit binnen naar buiten kijkt. De 12 volt buitenverlichting van In-Lite is functioneel en makkelijk te installeren. Het verlengt uw dag en zorgt ervoor dat u 's avonds ook van uw tuin kunt genieten. En misschien wel het belangrijkste, uw comfort en veiligheid wordt vergroot. Wij bieden u 5 jaar garantie op alle In-Lite buitenverlichting.

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 51

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kom voor de Beste Deal naar de showtuin in Woudenberg

Deskundig advies door 23 jaar ervaring 2.000 m² inspiratie Zelf alle producten zien & vergelijken

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 51

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sfeervolle tuinverlichting

Licht in de tuin zorgt ervoor dat u op schemerige zomeravonden lekker buiten kunt zitten. Uw tuin wordt bij uw huis betrokken en u kunt buiten net zoveel comfort ervaren als binnen. Een veilig gevoel maar net zo goed functioneel. Door traptreden of opstapjes in het licht te zetten voorkomt u struikelpartijen. In-Lite buitenverlichting heeft een breed assortiment van In-Lite grondspots, staande In-Lite verlichting, maar ook tuinverlichting die u in hout en terrastegels kunt verwerken. Sfeer gegarandeerd!

12 volt buitenverlichting van InLite

Als u 230 volt verlichting aan wilt leggen vergt dat toch wat specialiteit. Het kan tijdrovend zijn als u lampen moet vervangen of uw verlichting buiten wilt uitbreiden. InLite biedt u met het plug en play systeem van 12 volt buitenverlichting de oplossing. Veilige laagspanningskabels die u door uw hele tuin kunt aanleggen. De Inlite verlichting kunt u eenvoudig aansluiten én blijven aansluiten. Houdt u er bij aanschaf rekening mee welke transformator u neemt en welke lengte InLite kabel u in uw tuin legt? Zo kunt u altijd nog wat wijzigingen aanbrengen.

Led tuinverlichting met 5 jaar garantie

Led blijft ontwikkelen. De duurzaamheid en energiezuinigheid van InLite verlichting is door het gebruik van Led verlichting heel hoog. De aanschafprijs ligt wat hoger maar dat heeft u al snel terugverdiend met door het energiezuinige karakter. Inlite ontwikkeld de armaturen van de Led tuinverlichting zelf en biedt direct 5 jaar garantie. Zo wordt kwaliteit gewaarborgd.