in-lite RVS box 100x100 mm voor grondspots

Praktische box van RVS voor het plaatsen van grondspots. Afmetingen 100x100 mm, geschikt voor 60mm grondspots van in-lite Meer informatie »
€ 17,95 /stuk
Via pakketpost in 1-3 werkdagen
+ stuk
Beschikbare betaalmethodes
Productinformatie

in-lite RVS box 100x100 mm voor grondspots

Eigenschappen

Leverancier in-lite
Levertijd Via pakketpost in 1-3 werkdagen
Diameter ø 60 mm
Inbouwhoogte 6 cm
Kleur Zilver
Materiaal RVS
Type verlichting Grondspot
Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Voeg dit product toe aan uw offerte aanvraag. U kunt meerdere producten toevoegen door op 'Toevoegen aan offerte' te klikken.
Is uw offerte compleet? Verstuur deze en krijg op werkdagen binnen 24 uur een persoonlijke aanbieding.

 

Beschrijving

in-lite RVS box 100x100 mm voor grondspots

RVS box van 100 x 100 mm. Voor het eenvoudig plaatsen van diverse grondspots tussen bijvoorbeeld bestrating en in grind. Deze box kan gebruikt worden voor het verwerken van de Fusion, Hyve en Flux. De sfeervolle tuinverlichting van Inlite is makkelijk aan te sluiten. Een investering die zich terugverdient door het plezier dat u eraan heeft. Daarnaast bespaart u veel met de hoogwaardige en energiezuinige LED verlichting!
Showtuin

Bezoek onze showtuin!

Je tuin opnieuw inrichten, het vergelijken van verschillende materialen, het combineren van kleuren. Dat wordt genieten! Onze showtuin in Woudenberg wordt bezocht door mensen uit heel Nederland. Tijdens de rondleiding over de showtuin mag je deskundig advies verwachten over de verschillende soorten materialen, formaten én de manier van verwerken. Als het buiten koud is dan warmen we op met een kopje koffie en kunnen we bedenken welke materialen het meest geschikt zijn. Wil je je kinderen meenemen? Géén probleem! Zij kunnen zich vermaken op het speelterrein topbuitenspeelgoed.nl. Zo wordt het voor iedereen een feestje. Onze openingstijden vind je op de klantenservice pagina.

 

Bestratingsweb.nl | Stationsweg 194C | 3931 EX  WOUDENBERG | 0318-745743

 

Showtuin Bestratingsweb Woudenberg

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit product?

Vrijblijvend advies nodig?

Klantenbeoordeling 9,1 / 10

241 reviews

"Uitermate goed"