Keramische buitentegels vtwonen tegels

Grootste assortiment keramische buitentegels

Buitentegels geven karakter aan je tuin en bieden kwaliteit en gemak! Van de natuurgetrouwe houtstructuur tot de grote betonlook terrastegels. Je kunt kiezen uit verschillende dessins. De keramische buitentegels zijn een ware revolutie. Een siertegel waarmee je echt de woonkamer naar buiten kunt verlengen. Keramiek is sterk materiaal dat bestand is tegen alle weersinvloeden. Om de keramische buitentegels te reinigen heb je voldoende aan 'zachte' schoonmaakmiddelen, zo gebeurd! Verkleuring en vlekken zullen door keramische buitentegels nooit meer voorkomen.

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 312

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kom voor de Beste Deal naar de showtuin in Woudenberg

Deskundig advies door 24 jaar ervaring 2.000 m² inspiratie Zelf alle producten zien & vergelijken

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 312

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Keramische buitentegels

Als het om keramische buitentegels gaat, ben je bij ons aan het juiste adres. Welk type keramische tegel je ook zoekt, wij hebben volop keuze in grote keramische tegels maar ook in lange 30x120 cm terrastegels. Alle materialen die je nodig heeft voor de aanleg van de 2 cm dikke keramische terrastegels kun je bij ons vinden. Heb je al een kleur in gedachten? Bekijk ons uitgebreide assortiment en maak een keuze!

Keramische terrastegels of beton?

Er zijn nogal wat soorten bestrating waar je uit kunt kiezen. Betontegels ken je vast en zeker. Duurzame tegels die sterk zijn en bijna onverwoestbaar. Netjes afgewerkte siertegels in verschillende formaten en kleuren en eenvoudig op een zandbed te verwerken. Keramiek is een heel andere materiaal. Door het massieve, krasvaste en kleurechte materiaal zijn keramische terrastegels extra duurzaam. De prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend, want keramische tegels zijn misschien iets duurder dan betontegels, maar gaan ook langer mee.

Een belangrijk verschil is dat je je voor de 2 cm dikke keramische buitentegels goed moet laten adviseren welke ondergrond  je nodig hebt. Voor de 4 cm DuoStone tegels van VTWonen, KeraTwice van Excluton en de GeoCeramica® van MBI geldt hetzelfde als bij betontegels. Deze zijn dik genoeg om op een zandbed te verwerken. De GeoCeramica® kun je met de 6 cm dikke GeoCeramica® 2Drive zelfs op de oprit aanleggen.

Keramische buitentegels leggen in je tuin

Heb je gekozen voor keramische terrastegels? Dan weet je waarschijnlijk over de verschillende benaderingen wat betreft de aanleg. Kun je gewoon op een zandbed aanleggen of heb je een gestabiliseerd zandbed nodig? Of moet je keramiek zelfs in de cementdekvloer leggen?

Het verwerken van de 2 cm keramische buitentegels in een gewoon zandbed is een groot risico. Gezien de aanschafwaarde en vooral de duurzaamheid van keramische tegels adviseren wij om nóóit de 2 cm dikke tegels op een zandbed te verwerken. Wanneer bij vorst de grond uitzet of verzakt en de tegels gaan barsten doordat er nog vocht onder de keramische tegels staan dan loopt dit direct flink in de kosten. Wil je de 2 cm keramische terrastegels probleemloos verwerken? Benader één van onze specialisten. Wij helpen je graag verder.

Wil je wel op een zandbed verwerken? Kies dan voor de GeoCeramica®, KeraTwice of VTWonen Duostone keramische buitentegels. Deze collectie is speciaal gemaakt om probleemloos en gemakkelijk op een zandbed te kunnen aanleggen.