Keramische buitentegels vtwonen tegels

Grootste assortiment keramische buitentegels

Buitentegels geven karakter aan uw tuin. Hoogwaardige keramische buitentegels van VTWonen en MBI bieden kwaliteit en gemak. Van de natuurgetrouwe houtstructuur tot de grote betonlook terrastegels. U kunt kiezen uit verschillende dessins. De keramische buitentegels zijn een ware revolutie en allemaal net zo functioneel als decoratief. Een siertegel waarmee u echt uw woonkamer naar buiten kunt verlengen. Daardoor wordt uw woonkamer optisch opeens een stuk ruimer! Keramiek is sterk materiaal dat bestand is tegen alle weersinvloeden. Om de keramische buitentegels te reinigen heeft u voldoende aan 'zachte' schoonmaakmiddelen, zo gebeurd! Verkleuring en vlekken zal door keramische buitentegels nooit meer voorkomen.

Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)

Keramische buitentegels

Als het om keramische buitentegels gaat bent u bij ons aan het juiste adres. Welk type keramische tegel u ook zoekt, wij hebben volop keuze in grote keramische tegels maar ook in lange 30x120 cm terrastegels. Alle materialen die u nodig heeft voor de aanleg van de 2 cm dikke keramische terrastegels kunt u bij ons vinden. Heeft u al een kleur in gedachten? Bekijk ons uitgebreide assortiment en maak uw keuze.

Keramische terrastegels of beton?

Er zijn nogal wat soorten bestrating waar u uit kunt kiezen. Betontegels kent u vast en zeker. Duurzame tegels die sterk zijn en bijna onverwoestbaar. Netjes afgewerkte siertegels in verschillende formaten en kleuren en eenvoudig op een zandbed te verwerken. Keramiek is een heel andere materiaal. Door het massieve, krasvaste en kleurechte materiaal zijn keramische terrastegels extra duurzaam. De prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend, want keramische tegels zijn misschien iets duurder dan betontegels, maar gaan ook langer mee. Een belangrijk verschil is dat u zich voor de 2 cm dikke keramische buitentegels goed moet laten adviseren welke ondergrond u heeft. Voor de 4 cm DuoStone tegels van VTWonen, KeraTwice van Excluton en de GeoCeramica® van MBI geldt hetzelfde als bij betontegels. Deze zijn dik genoeg om op een zandbed te verwerken. De GeoCeramica® kunt u met de 6 cm dikke GeoCeramica 2Drive zelfs op uw oprit aanleggen.

Keramische buitentegels leggen in uw tuin

Heeft u gekozen voor keramische terrastegels? Dan weet u waarschijnlijk over de verschillende benaderingen wat betreft de aanleg. Kunt u gewoon op een zandbed aanleggen of heeft u een gestabiliseerd zandbed nodig? Of moet u keramiek zelfs in de cement dekvloer?
Het verwerken van de 2 cm keramische buitentegels in een gewoon zandbed is een groot risico. Gezien de aanschafwaarde en vooral de duurzaamheid van keramische tegels adviseren wij om nóóit de 2 cm dikke tegels op een zandbed te verwerken. Wanneer bij vorst de grond uitzet of verzakt en de tegels gaan barsten doordat er nog vocht onder uw keramische tegels staan dan loopt dit direct flink in de kosten. Wilt u de 2 cm keramische terrastegels probleemloos verwerken? Benader één van onze specialisten. Wij helpen u graag verder.
Moet u wel op een zandbed verwerken? Kies dan voor de GeoCeramica®, KeraTwice of VTWonen Duostone keramische buitentegels. Deze collectie is speciaal gemaakt om probleemloos en gemakkelijk op een zandbed te kunnen aanleggen.