Klinkers & Trommelstenen online kopen

Klinkers en trommelstenen

Gezellige kronkelpaadjes en de leukste kleurcombinaties. In combinatie met de speelse formaten van de trommelstenen en de A-kwaliteit klinkers van Bestratingsweb.nl zet u de tuin helemaal naar uw hand. De strakke stenen zoals de Puras zorgen ervoor dat strakke lijnen in uw tuin kunt maken. Met gebakken klinkers kunt u juist speelse en meer natuurlijke randen creëren. Ideaal voor de landelijk tuin. De trommelstenen en klinkers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. U vindt hier goedkope trommelstenen en duurzame gebakken klinkers.

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 458

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Bezoek onze grote showtuin!

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 458

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Trommelsteen 20x30

De trommelsteen 20x30 cm is ook bekend als de Abbeystones. De trommelstenen staan voor gemak. Makkelijk aan te leggen, duurzaam beton en makkelijk mooi te houden. Benieuwd? Bezoek onze showtuin!

Betonklinkers

Net als de trommelstenen worden betonklinkers ook gemaakt van goedkoop maar duurzaam beton. Bestratingsweb.nl biedt betonklinkers van verschillende fabrikanten en alle kwaliteiten. Benieuwd welke betonklinkers het minste verkleuren en het meest duurzaam zijn? Overleg met onze adviseurs via de chat, mail of telefoon.