Limestone Yellow 60x60x3 cm

De Limestone natuursteen tegels hebben strakke lijnen maar wel een natuurlijk en ruw effect aan de oppervlakte. Dat maakt dat de Limestone 60x60 cm tegels makkelijk te combineren zijn in de design tuinen of juist de authentieke en landelijke tuinen. De Limestone Yellow tegels versterken het gevoe... Meer informatie »
€ 46,50 /m²
Leverbaar in 2-5 werkdagen
+
Beschikbare betaalmethodes
Productinformatie

Limestone Yellow 60x60x3 cm

Eigenschappen

Leverancier TuinVisie
Levertijd Leverbaar in 2-5 werkdagen
Kwaliteit Met kalkwerende behandeling
Formaat Vierkant
Afmetingen 60x60 cm
Dikte 3 cm
Kleurgroep Geel - Bont
Kleur Geel
Stijl Natuurlijk & Verouderd
Randafwerking Strak
Oppervlakte afwerking Reliëf
Materiaal Natuursteen
Toepassing Tuin
Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Voeg dit product toe aan uw offerte aanvraag. U kunt meerdere producten toevoegen door op 'Toevoegen aan offerte' te klikken.
Is uw offerte compleet? Verstuur deze en krijg op werkdagen binnen 24 uur een persoonlijke aanbieding.

 

Beschrijving

Limestone Yellow 60x60x3 cm

Het Limestone is een wat zachtere soort natuursteen. Bij gebruik is het daarom handig om het te beschermen tegen de harde stoelpoten van je tuinmeubilair. Ben je benieuwd hoe je de Limestone Yellow 60x60 cm tegels het beste kunt verwerken? Bezoek onze showtuin of neem contact op met onze adviseurs.
Showtuin

Bezoek onze showtuin!

Je tuin opnieuw inrichten, het vergelijken van verschillende materialen, het combineren van kleuren. Dat wordt genieten! Onze showtuin in Woudenberg wordt bezocht door mensen uit heel Nederland. Tijdens de rondleiding over de showtuin mag je deskundig advies verwachten over de verschillende soorten materialen, formaten én de manier van verwerken. Als het buiten koud is dan warmen we op met een kopje koffie en kunnen we bedenken welke materialen het meest geschikt zijn. Wil je je kinderen meenemen? Géén probleem! Zij kunnen zich vermaken op het speelterrein topbuitenspeelgoed.nl. Zo wordt het voor iedereen een feestje. Onze openingstijden vind je op de klantenservice pagina.

 

Bestratingsweb.nl | Stationsweg 194C | 3931 EX  WOUDENBERG | 0318-745743

 

Showtuin Bestratingsweb Woudenberg

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit product?

Vrijblijvend advies nodig?

Klantenbeoordeling 9,1 / 10

241 reviews

"Uitermate goed"