bestrating looppad paden

Looppad aanleggen in uw tuin: kies uw bestrating!

Als u bestrating gaat aanleggen in uw tuin, zijn er verschillende toepassingen te onderscheiden. Voor het aanleggen van paden zijn de meeste bestratingssoorten geschikt. U heeft keuze uit tegels, stenen en klinkers voor het aanleggen van een looppad. Met paden creëert u fraaie lijnen, maar het is natuurlijk ook praktisch om verschillende plaatsen in uw tuin te kunnen bereiken. Een tip van Bestratingsweb.nl is om uw looppaden in een andere steensoort aan te leggen dan uw terras: dat zorgt voor een aangename afwisseling!

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 715

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Bezoek onze grote showtuin!

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 715

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Looppad aanleggen met tegels

Tegels in grote formaten geven een ruimtelijk effect. Als u een looppad wilt aanleggen met tegels, bent u verzekerd van een strak resultaat met fraaie lijnen! Bestratingsweb.nl biedt ruim 600 soorten tegels aan die geschikt zijn om een looppad aan te leggen in uw tuin. Kies daarbij voor een tegel met een stroef oppervlak om uitglijden te voorkomen.

Looppad van klinkers

Als u een looppad wilt aanleggen in een klassieke, landelijke of Engelse tuin, kunt u niet heen om de vele soorten klinkers. Authentieke klinkers laten zich heel goed combineren met grote tegels, dus met dit type bestrating kunt u bijvoorbeeld prachtige paden aanleggen rondom een terras en een gazon. Kies voor getrommelde varianten voor een verouderde uitstraling. Liever een rechtlijnige klinker? Kies dan voor een soort met een strakke randafwerking

Opsluitbanden gebruiken bij aanleggen looppad

Een tip van onze experts: gebruik altijd opsluitbanden om de bestrating van een looppad tussen te leggen. Dan weet u zeker dat de tegels, stenen of klinkers ook na een aantal jaren nog steeds strak liggen. Dit is belangrijk bij een looppad, omdat paden in de tuin vaak intensief gebruikt worden.