Metro tuintegels en trommelstenen van Tuinvisie

Metro tuintegels en trommelstenen van Tuinvisie

De serie Metro-tegels, Metro-vlakstenen en Metro-trommelstenen van Tuinvisie omvat meer dan 40 soorten bestrating voor allerlei tuinstijlen. Kies voor de strakke 50x50 Carre-tegels in de afwisselende kleuren, voor de 60x06-tegels Prisma met een mooi reliëf of de gladde en vriendelijk geprijsde Remo-tegels van 60x60 of 30x60 cm (ook geschikt voor de oprit dankzij de 6 cm dikte!).

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 45

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kom voor de Beste Deal naar de showtuin in Woudenberg

Deskundig advies door 24 jaar ervaring 2.000 m² inspiratie Zelf alle producten zien & vergelijken

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 45

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Metro-serie bestrating Tuinvisie

De Metro-serie van Tuinvisie beslaat meer dan 40 soorten bestrating die voor elke tuinstijl geschikt zijn. De serie is vriendelijk geprijsd en pas dus in elke tuin!

Metro Vlaksteen 20x30x4 cm en 30x20x6 cm

De Metro Vlaksteen van 20x30 cm is er in een 4 cm dikke variant en in een opritbestendige 6 cm dikke uitvoering. De Metro Vlaksteen Antraciet en Grijs/zwart zijn er in zowel 4 cm dik als 6 cm dik, de Vlaksteen Terrageel is er alleen in de 6 cm dikke versie. De Metro Vlakstenen zijn strakke tegels zonder facet. Je legt met deze vlakke stenen makkelijk een strak terras of een strakke oprit. Het formaat van 20x30 cm is erg handzaam, wat makkelijk is bij de aanleg.

Metro Trommelstenen 

De Metro Trommelstenen zijn er in de formaten 20x15x6 cm en 20x30x6 cm en als klinkers van 21x7x7 cm (dikformaat) en 20x5x7 cm (waalformaat). De trommelstenen hebben een verouderde uitstrakling dankzij de afgebrokkelde rand en de verweerde look. Ze passen heel mooi in een rustieke tuin, maar ook in een moderne tuinen komen ze goed tot hun recht wanneer je ze combineert met strakke tegels. Er zijn zes kleuren beschikbaar: Antraciet, Grijs/zwart, Bruin/zwart, Brons, Rood en Terrageel. 

Metro Carre terrastegels 50x50x5 cm

De Metro Carre terrastegels van 50x50x5 cm zijn strakke tegels zonder facet. De tegels zijn er in vier kleuren, van het moderne Nero tot de varianten Nero Rosso, Nero Piétra en Nero Castano. De tegels met een kleurnuance hebben weer een heel andere uitstraling dan de Nero. 

Metro Remo Vlak en Remo Structuur

De Metro Tegels Remo zijn er int wee varianten: de vlakke tegels en de tegels met een structuur in de oppervlakte. Alle tegels zijn er in 60x60x6 cm en in 30x60x6 cm, beide geschikt voor de oprit! Je hebt keuze uit een uitgebreid kleurenpallet, zodat er voor elke tuinstijl een goede tegel te vinden is.

Metro Remo Primeur en Remo Prisma

De Metro Primeur biedt keuze uit vier kleuren: Antraciet, Grijs, Clay en Zilver. De tegels hebben een unieke structuur op de oppervlakte. De Metro Primeur terrastegels hebben een beschermlaag die vuil tegenhoudt en de kleur verdiept. De Metro Prisma hebben eveneens een oppervlakte met een mooie structuur en een fraai reliëf. Deze tegels hebben een bescherming die vuilopname vermindert. De Primeur en Prisma zijn er alleen in 60x60x4 cm, geschikt voor een terras of looppaden in je tuin.