Mondian 20x30x6 cm Smook

De Mondian siertegels worden plat geproduceerd. De verschillende kleuren geven voor ieder wat wils. U kunt de Mondian tegels uitstekend gebruiken voor uw tuin, looppad en oprit. De goede deklaag zorgt ervoor dat u een kleur intensieve steen heeft met een strakke en gladde structuur Meer informatie »
€ 16,25 /m²
Leverbaar in 2-5 werkdagen
+
Beschikbare betaalmethodes
Productinformatie

Mondian 20x30x6 cm Smook

Eigenschappen

Leverancier TuinVisie
Levertijd Leverbaar in 2-5 werkdagen
Kwaliteit N/B
Formaat N/B
Afmetingen 20x30 cm
Dikte 6 cm
Kleurgroep N/B
Kleur Grijs
Stijl N/B
Randafwerking Strak
Oppervlakte afwerking Vlak
Materiaal Beton
Toepassing Tuin, Oprit
Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Voeg dit product toe aan uw offerte aanvraag. U kunt meerdere producten toevoegen door op 'Toevoegen aan offerte' te klikken.
Is uw offerte compleet? Verstuur deze en krijg op werkdagen binnen 24 uur een persoonlijke aanbieding.

 

Beschrijving

Mondian 20x30x6 cm Smook

De Mondian siertegels worden plat geproduceerd. De verschillende kleuren geven voor ieder wat wils. U kunt de Mondian tegels uitstekend gebruiken voor uw tuin, looppad en oprit. De goede deklaag zorgt ervoor dat u een kleur intensieve steen heeft met een strakke en gladde structuur
Showtuin

Bezoek onze showtuin!

Je tuin opnieuw inrichten, het vergelijken van verschillende materialen, het combineren van kleuren. Dat wordt genieten! Onze showtuin in Woudenberg wordt bezocht door mensen uit heel Nederland. Tijdens de rondleiding over de showtuin mag je deskundig advies verwachten over de verschillende soorten materialen, formaten én de manier van verwerken. Als het buiten koud is dan warmen we op met een kopje koffie en kunnen we bedenken welke materialen het meest geschikt zijn. Wil je je kinderen meenemen? Géén probleem! Zij kunnen zich vermaken op het speelterrein topbuitenspeelgoed.nl. Zo wordt het voor iedereen een feestje. Onze openingstijden vind je op de klantenservice pagina.

 

Bestratingsweb.nl | Stationsweg 194C | 3931 EX  WOUDENBERG | 0318-745743

 

Showtuin Bestratingsweb Woudenberg

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit product?

Vrijblijvend advies nodig?

Klantenbeoordeling 9,1 / 10

241 reviews

"Uitermate goed"