Natuursteen bestrating online kopen

Natuurstenen bestrating

Wilt u exclusieve bestrating kopen? Natuurstenen terrastegels hebben een uniek en exclusief karakter! Of u nu op zoek bent naar vintage bestrating, klassieke bestrating of moderne natuursteen tegels. Natuursteen bestrating omvat een breed assortiment en voor elke tuin zijn er wel natuursteen terrastegels die iets extra's bieden in uw tuin. Dat  is de reden dat natuursteen sierbestrating zo goed bekend staat. Bent u benieuwd wat nu de verschillen zijn tussen de verschillende soorten natuursteen bestrating? Neem contact op met onze adviseurs of kom het zelf ervaren in onze showtuin.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Natuursteen bestrating = natuurlijk product

Het klinkt logisch: natuursteen bestrating is een natuurlijk product. Het is goed om te weten dat dit materiaal daarom erg specifieke kenmerken heeft. Natuursteen is bijvoorbeeld gevoelig voor weersomstandigheden en schoonmaakmiddelen. Tegelijkertijd biedt zo'n natuurlijk product ook unieke en exclusieve kenmerken met zich mee.

Bijzonderheden natuursteen bestrating

Elke steen is anders, er zijn bijzondere texturen, u heeft de keuze uit verschillende kleuren... Zomaar een paar bijzonderheden van natuursteen terrastegels. De stenen wordt gevormd en getekend door de natuur: leisteen, zandsteen of kalksteen. Natuursteen bestrating is iets bijzonders.

Stijlen natuursteen tegels

Deels afhankelijk van de kleur past natuursteen bestrating in verschillende tuinstijlen. In de mediterrane tuin hoort een lichtgele natuursteen natuurlijk helemaal thuis. Maar leisteen past ook goed in een retro-tuin in vintage sfeer. Bovendien kan natuursteen in een strakke designtuin voor verrassende details zorgen. Op zoek naar inspiratie? Bekijk dan onze voorbeeldtuinen.