Noviton terrastegels van Excluton

Noviton terrastegels van Excluton

Vindt u uitstraling, kwaliteit en innovatie belangrijk? Dan passen de Noviton 60x60x4 cm terrastegels van Excluton bij u! De Noviton-serie valt op door bijzondere dessins en patronen. Bekijk de Noviton Braga met een hip tegeltjespatroon bijvoorbeeld eens. Of ga voor de Oosters en Arabisch aandoende Noviton Agadir, Noviton Amadora, Noviton Casablanca of Noviton Fez. De hele collectie Noviton tuintegels bekijkt u hieronder.

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Bezoek onze grote showtuin!

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Noviton terrastegels: makkelijk voor elke tuin

Wilt u genieten op een terras zonder zorgen als u wat knoeit? Dan past de Noviton terrastegel bij u. Deze tegels van Excluton hebben een uitstekende en sterke coating. Door de bewerking van de toplaag hebben de gecoate Noviton tuintegels ook nog eens een natuurlijke uitstraling. Er is een relïef ontstaan waardoor de tegen niet helemaal vlak is. De Novitons zijn heel maatvast en maximaal 4 cm dik. Dat maakt deze terrastegels erg makkelijk te verwerken.

Uitgebreide mogelijkheden met de Noviton

De Noviton tegels zijn echte luxe betontegels. Betontegels met een uitstekende coating en een fijn reliëf aan de bovenzijde. Geproduceerd in verschillende formaten. Het resultaat is prachtig. U kunt meerdere kleuren kiezen waaronder antraciet Flamestones, de meestgekozen kleur!