Noviton terrastegels van Excluton

Noviton terrastegels van Excluton

Kies de Noviton 60x60x4 cm terrastegels als je uitstraling, kwaliteit en innovatie belangrijk vindt! Deze onderhoudsarme, gecoate terrastegels zijn uniek. De Noviton-tegels van Excluton vallen op door bijzondere dessins en patronen. Bekijk de Noviton Braga met een hip tegeltjespatroon bijvoorbeeld eens. Of ga voor de Oosters en Arabisch aandoende Noviton Agadir, Noviton Amadora, Noviton Casablanca of Noviton Fez. De hele collectie Noviton tuintegels bekijk je hieronder.

Op de collectie Noviton biedt fabrikant Excluton nu een garantie van 10 jaar! Bekijk hoe dit werkt.

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kom voor de Beste Deal naar de showtuin in Woudenberg

Deskundig advies door 24 jaar ervaring 2.000 m² inspiratie Zelf alle producten zien & vergelijken

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Noviton terrastegels: makkelijk voor elke tuin

De Noviton tegels van Excluton hebben een uitstekende en sterke coating. Door de bewerking van de toplaag hebben de gecoate Noviton tuintegels ook nog eens een natuurlijke uitstraling. Er is een relïef ontstaan waardoor de tegel niet helemaal vlak is. De Novitons zijn heel maatvast en maximaal 4 cm dik. Dat maakt deze terrastegels erg makkelijk te verwerken.

Noviton luxe terrastegels

De Noviton tegels zijn echte luxe betontegels met een uitstekende coating en een fijn reliëf aan de bovenzijde. In het voorjaar van 2019 zijn er weer nieuwe dessins en kleuren aan de collectie toegevoegd! De Noviton serie biedt nu ook keuze uit natuurlijke kleuren die geïnspireerd zijn op bergwanden. Of kies voor een trendy terras met de Noviton Ibiza 60x60x4 cm, de Noviton Betonart Carpet 60x60x4 cm of de Noviton Lotus 60x60x4 cm.

Noviton onderhoudsarme terrastegels

10 jaar garantie op Noviton-serie Excluton

Excluton zet de kwaliteit van de Noviton tegels kracht bij met een garantie van 10 jaar. Dit is een aanvullende garantie die je zelf moet activeren om er aanspraak op te kunnen doen. Excluton belooft vorstbestendigheid, geen kalkuitslag, vlekbestendigheid en een hoge kleurvastheid. De garantie geldt bij gebruik van de tegels volgens de richtlijnen. Dat betekent een deskundige manier van leggen en normaal onderhoud. Omdat tegels nooit 100% nieuw blijven, rekent Excluton bij de vier speerpunten waar de garantie op geldt, ieder jaar een vermindering van 10%.

Topkwaliteit met Excellent Coating

Deze 10-jarige garantie biedt Excluton aan op de Noviton-tegels, die allemaal een duurzame Excellent Coating hebben. Deze coating zorgt voor een minimale opname van vocht en vuil. Vlekken zoals van rode wijn of ketchup trekken er niet in, wanneer ze tenminste binnen 12 uur verwijderd worden.

Voorwaarden en activeren

De voorwaarden en het activatieformulier vind je op de site van Excluton.