Noviton terrastegels van Excluton

Noviton terrastegels van Excluton

Gaat u altijd voor de beste kwaliteit? Houdt u van innovatie ontwikkelingen die kwaliteit waarborgen? De Noviton terrastegels van Excluton zijn zo'n product. Innovatie op het gebied van de productie van betontegels maakt de Noviton kleurecht, krasbestendig, kalkwerend, etc. Niet zomaar 

Misschien wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin. Bij terrastegels komt u al snel op de keramische tuintegels zoals de GeoCeramica uit. De aanschafwaarde past echter niet in uw uitgavenpatroon. Dan is de Flamestone terrastegel de ideale oplossing. Een gecoate betontegel die door de glanscoating vocht en vuil afstoot en daardoor makkelijk schoon te maken is én bijna niet verkleurd! Bovendien zijn de Flamestones gemakkelijk op een zandbed te verwerken en maakt u daardoor geen extra kosten voor een stabiliserende ondergrond.

Van hoog naar laag sorteren

21 artikel(en)

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Nette chauffeurs

Klanten waarderen de service van Bestratingsweb.nl

 Deskundige adviseurs  Gemiddelde score: 9/10  Ook bereikbaar ná uw aankoop

Van hoog naar laag sorteren

21 artikel(en)

Flamestones; makkelijk voor elke tuin

Wilt u genieten op een terras zonder zorgen als u wat knoeit? Dan past de Flamestone terrastegel bij u. De Flamestones van Excluton hebben een uitstekende en sterke coating. Door de bewerking van de toplaag hebben de gecoate Flamestones ook nog eens een natuurlijke uitstraling. Er is een relïef ontstaan waardoor de tegen niet helemaal vlak is. De Flamestones zijn heel maatvast en maximaal 4 cm dik. Dat maakt deze terrastegels erg makkelijk te verwerken.

Uitgebreide mogelijkheden met de Flamestone

De Flamestones zijn echte luxe betontegels. Betontegels met een uitstekende coating en een fijn reliëf aan de bovenzijde. Geproduceerd in verschillende formaten. Het resultaat is prachtig. U kunt meerdere kleuren kiezen waaronder antraciet Flamestones, de meestgekozen kleur! De luxe uitstraling wordt mede door het formaat gecreëerd. 60x60 cm Flamestones, 70x70 cm Flamestones én 100x100 cm Flamestones zijn verkrijgbaar.