Opsluitband 5x15x100 cm grijs

Om verzakkingen en kieren te voorkomen sluit u uw bestrating op met opsluitbanden. Gebruik de grijze opsluitband 5x15x100 cm bij bestrating met een lichte kleur. Deze 5 cm dikke band is geschikt voor looppaden en terrassen. Voor een oprit gebruikt u een dikkere versie. Meer informatie »
€ 2,50 /stuk
Leverbaar in 2-5 werkdagen
+ stuk
Beschikbare betaalmethodes
Productinformatie

Opsluitband 5x15x100 cm grijs

Eigenschappen

Leverancier Sandro Groep
Levertijd Leverbaar in 2-5 werkdagen
Lengte (L cm) 100 cm
Breedte (B cm) 5 cm
Hoogte (H cm) 15 cm
Kleur Grijs
Materiaal Beton
Type element Opsluitband
Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Voeg dit product toe aan uw offerte aanvraag. U kunt meerdere producten toevoegen door op 'Toevoegen aan offerte' te klikken.
Is uw offerte compleet? Verstuur deze en krijg op werkdagen binnen 24 uur een persoonlijke aanbieding.

 

Beschrijving

Opsluitband 5x15x100 cm grijs

Met deze A-kwaliteit opsluitband zorgt u ervoor dat uw bestrating in de loop der jaren goed blijft liggen. U voorkomt verzakkingen en grote kieren. Deze opsluitband is geschikt voor het opsluiten van uw looppad of tuinterras. Opsluitbanden zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs en Antraciet en zwart. Klik hier voor de overige formaten.

Showtuin

Bezoek onze showtuin!

Je tuin opnieuw inrichten, het vergelijken van verschillende materialen, het combineren van kleuren. Dat wordt genieten! Onze showtuin in Woudenberg wordt bezocht door mensen uit heel Nederland. Tijdens de rondleiding over de showtuin mag je deskundig advies verwachten over de verschillende soorten materialen, formaten én de manier van verwerken. Als het buiten koud is dan warmen we op met een kopje koffie en kunnen we bedenken welke materialen het meest geschikt zijn. Wil je je kinderen meenemen? Géén probleem! Zij kunnen zich vermaken op het speelterrein topbuitenspeelgoed.nl. Zo wordt het voor iedereen een feestje. Onze openingstijden vind je op de klantenservice pagina.

 

Bestratingsweb.nl | Stationsweg 194C | 3931 EX  WOUDENBERG | 0318-745743

 

Showtuin Bestratingsweb Woudenberg

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit product?

Vrijblijvend advies nodig?

Klantenbeoordeling 9,1 / 10

241 reviews

"Uitermate goed"