Optimum-terrastegels-excluton

Optimum van Excluton dé betonlook terrastegels

Word je enthousiast van de minimalistische sfeer gecombineerd met stoere industriële details? De betonlook Optimum terrastegels van Excluton vormen de basis voor een industriële tuinomgeving. Sobere vormen en rechte lijnen. Dat is precies wat je met de gecoate Optimum terrastegels onderstreept. Het straalt rust uit, met de mogelijkheid om te leven. Want je tuin mag ook wel praktisch zijn toch? Met de Optimum terrastegels valt je tuin op door de strakke lijnen en de natuurlijke betonlook. Je kunt de hele collectie van de Optimum terrastegels online en in onze showtuin bekijken.

Van laag naar hoog sorteren

17 artikel(en)

Kom voor de Beste Deal naar de showtuin in Woudenberg

Deskundig advies door 24 jaar ervaring 2.000 m² inspiratie Zelf alle producten zien & vergelijken

Van laag naar hoog sorteren

17 artikel(en)

Optimum terrastegels voor de stijlvolle tuin

Representatief en door het gebruik van details, zonder overbodige elementen, ook rustig. Haast sober, wat juist de minimalistische stijl bewijst. Met de vlakke toplaag in combinatie met de strakke randen, zonder facetrand, zal de Optimum terrastegel de stijlvolle en moderne sfeer in je tuin verhogen. 

Optimum Liscio, Sabbia, Fiammato en Ardesia

Excluton heeft onderscheid aangebracht in de productie van de Optimum tuintegels. De gehele Optimum serie blijft mooi van kleur en is behandeld tegen kalkuitbloei, opname van groene aanslag en verkleuring. Het onderscheid van de verschillende Optimum terrastegels is te zien in de afwerking van het oppervlak. De Optimum Liscio is een vlakke tegel met een lichte glans aan de bovenzijde. De Optimum Sabbia heeft een matte uitstraling en het oppervlak is licht gebrand. Hierdoor is een ruw en wat stoer reliëf ontstaan. De Optimum Fiammato heeft weer de glans door de uitstekende coating. Ook het oppervlak van de Fiammato is gebrand en daardoor ruwer, een stoere terrastegel met een kleine facetrand. En tot slot de Optimum Ardesia. De terrastegel met de natuurlijke uitstraling door het leisteen motief. De Optimum collectie is verkrijgbaar in 60x60 cm terrastegels.