Over ons

Wie wij zijn
De mensen van Bestratingsweb.nl hebben al 24 jaar ervaring met heel veel soorten tuinmaterialen. Tegels, stenen, klinkers, muurblokken, betonelementen, schuttingen en tuinhout... we leveren het al jaren aan particulieren, hoveniers en stratenmakers. Sinds 2012 bieden wij de mogelijkheid om tuinbestrating online uit te zoeken en te bestellen. Op Bestratingsweb.nl vind je alle producten, maar ook inspiratie en advies. Daarnaast kun je onze grote showtuin in Woudenberg bezoeken om het assortiment in het echt te zien. 

Locatie
Onze showtuin en het kantoor zijn gevestigd in Woudenberg. Gelegen in het midden van Nederland en uitstekend bereikbaar. Vanaf Amersfoort, Utrecht en Arnhem zo'n 25 minuten rijden. 
Navigatieadres: Stationsweg Oost 194c | WOUDENBERG.

Collectie
Wij bieden een breed assortiment bestrating aan, waarin alle mogelijkheden op het gebied van sierbestrating zijn opgenomen. Wij werken met leveranciers als MBI,  Excluton, Wienerberger en Tuinvisie. Daarnaast zijn wij dealer van de exclusieve keramische vtwonen buitentegels. Ons assortiment kent veel soorten betonbestrating, maar ook keramische tegels en gebakken klinkers behoren tot de mogelijkheden.

Kernwaarden
Bestratingsweb.nl is opgericht om je te helpen bij het kopen van tuinbestrating. Het is ons doel om jou zoveel mogelijk gemak te bieden. Door de opbouw van de webshop met de filtermogelijkheden willen wij je helpen om de juiste tuinbestrating en aanvullende materialen zo snel mogelijk te vinden. Wij leveren altijd tegen scherpe prijzen en onderscheiden ons door goed en betrouwbaar advies. Wij hechten waarde aan creativiteit en oplossingsgericht meedenken. Daarnaast besteden wij jaarlijks veel tijd aan het up-to-date houden van onze vakkennis.