Plaza terrastegels MBI

Plaza tuintegels van MBI

Ben je op zoek naar terrastegels die je in de tuin en ook op de oprit kunt verwerken? De robuuste Plaza terrastegels van MBI zijn echte alleskunners. De 6 cm dikte van de Plaza tuintegels zorgt ervoor dat deze tuintegel elke toepassing aan kan. Met de Plaza tuintegels ontstaan er rechte lijnen. Het oneffen randje zorgt ervoor dat je tuin er niet klinisch en overdreven strak uit zal zien. Voor de functionaliteit is de Plaza beschermd (gecoat) met de factor 30 impregnering van MBI. Zo heb je onderhoudsvriendelijke tuintegels verkrijgbaar in effen en genuanceerde kleuren.

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kom voor de Beste Deal naar de showtuin in Woudenberg

Deskundig advies door 24 jaar ervaring 2.000 m² inspiratie Zelf alle producten zien & vergelijken

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Diverse kleuren Plaza terrastegels

De sterke Plaza terrastegels zijn te verkrijgen in verschillende moderne en eigentijdse kleuren. Voor de luxe uitstraling wordt er veel gewerkt met grijstinten zoals de Plaza Antraciet, de Plaza Mystic tegels en de grijs-zwarte 60x60 cm terrastegels. Als je van de fleurige, bloemrijke tuin houdt met misschien zelfs een mediterraanse tint dan kun je uitstekend uit de voeten met de Savanne, Safari of Plaza Kenia terrastegels. Wil je kleuradvies? Of verschillende kleuren combineren? Bezoek onze showtuin!

Plaza terrastegels het broertje van de Terratops

De Plaza tuintegels van MBI zijn het 'broertje' van de Terratops. Waar de Terratops in 5 cm en Terratops Light in de 4 cm variant worden gemaakt is de Plaza terrastegel gemaakt voor werkelijk élke toepassing. Te verwerken op oprit, terras en looppad. Zo kun je rust en eenhoud creëren in de tuin.