Plaza Pretoria terrastegels MBI

Plaza tuintegels van MBI

Bent u op zoek naar terrastegels die u in de tuin en ook op de oprit kunt verwerken? De robuuste Plaza terrastegels van MBI zijn echte alleskunners. De 6 cm dikte van de Plaza tuintegels zorgt ervoor dat deze tuintegel elke toepassing aan kan. Met de Plaza tuintegels ontstaan er rechte lijnen. Het oneffen randje zorgt ervoor dat uw tuin er niet klinisch en overdreven strak uit zal zien. Voor de functionaliteit is de Plaza beschermd (gecoat) met de factor 25 impregnering van MBI. Zo heeft u onderhoudsvriendelijke tuintegels verkrijgbaar in effen en genuanceerde kleuren.

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 25

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Bezoek onze grote showtuin!

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 25

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Diverse kleuren Plaza terrastegels

De sterke Plaza terrastegels zijn te verkrijgen in verschillende moderne en eigentijdse kleuren. Voor de luxe uitstraling wordt er veel gewerkt met grijstinten zoals de Plaza Antraciet, de Plaza Pretoria tegels en de grijs-zwarte 60x60 cm terrastegels. Als u van de fleurige, bloemrijke tuin houdt met misschien zelfs een mediterraanse tint dan kunt u uitstekend uit de voeten met de Savanne, Safari of Plaza Kenia terrastegels. Wilt u kleuradvies? Of verschillende kleuren combineren? Bezoek onze showtuin!

Plaza terrastegels het broertje van de Terratops

De Plaza tuintegels van MBI zijn het 'broertje' van de Terratops. Waar de Terratops in 5 cm en Terratops Light in de 4 cm variant worden gemaakt is de Plaza terrastegel gemaakt voor werkelijk élke toepassing. Te verwerken op oprit, terras en looppad. Zo kunt u rust en eenhoud creëren in uw tuin.