Bari Grijs-antraciet 59,6x59,6x2 cm

Fraaie keramische tegel van het merk Tuinvisie. Door zijn oneffen kleur verveelt hij niet snel en is hij toch goed te passen in elke tuin! Meer informatie »
€ 49,95 /m²
Leverbaar in 2-5 werkdagen
+
Beschikbare betaalmethodes
Productinformatie

Bari Grijs-antraciet 59,6x59,6x2 cm

Eigenschappen

Leverancier TuinVisie
Levertijd Leverbaar in 2-5 werkdagen
Kwaliteit Kleurecht en blijvend mooi
Formaat Vierkant
Afmetingen 60x60 cm
Dikte 2 cm
Kleurgroep Grijs
Stijl Strak & Modern
Randafwerking Strak
Oppervlakte afwerking Vlak
Materiaal Keramiek
Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Voeg dit product toe aan uw offerte aanvraag. U kunt meerdere producten toevoegen door op 'Toevoegen aan offerte' te klikken.
Is uw offerte compleet? Verstuur deze en krijg op werkdagen binnen 24 uur een persoonlijke aanbieding.

 

Beschrijving

Bari Grijs-antraciet 59,6x59,6x2 cm

Deze keramische buitentegels zijn 2cm dik en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Kenmerken voor de keramische buitentegels van is het zeer exclusieve design. Deze tegels worden geproduceerd met een mengsel van zand, klei, smeltmiddelen en kleurstoffen in een mal gegoten om vervolgens te drogen. Als de tegels bijna droog zijn, worden ze afgebakken op 1000 tot 1250 graden, waardoor de tegels keihard worden. Door op deze temperatuur te bakken worden de tegels ongelooflijk sterk, krasbestendig, maatvast en kleurvast. Bovendien nemen de tegels geen vocht en vuil op en zijn vorstbestendig. De keramische buitentegels zijn geschikt voor de hoge eisen die aan buitentegels verbonden zijn. Deze buiten tegels zijn volgens de laatste Europese normen getest (EN, DIN en ISO normeringen); de tegels hebben een extreem lage wateropname en zijn geschikt voor hellingen en zwembaden.
Showtuin

Bezoek onze showtuin!

Je tuin opnieuw inrichten, het vergelijken van verschillende materialen, het combineren van kleuren. Dat wordt genieten! Onze showtuin in Woudenberg wordt bezocht door mensen uit heel Nederland. Tijdens de rondleiding over de showtuin mag je deskundig advies verwachten over de verschillende soorten materialen, formaten én de manier van verwerken. Als het buiten koud is dan warmen we op met een kopje koffie en kunnen we bedenken welke materialen het meest geschikt zijn. Wil je je kinderen meenemen? Géén probleem! Zij kunnen zich vermaken op het speelterrein topbuitenspeelgoed.nl. Zo wordt het voor iedereen een feestje. Onze openingstijden vind je op de klantenservice pagina.

 

Bestratingsweb.nl | Stationsweg 194C | 3931 EX  WOUDENBERG | 0318-745743

 

Showtuin Bestratingsweb Woudenberg

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit product?

Vrijblijvend advies nodig?

Klantenbeoordeling 9,1 / 10

241 reviews

"Uitermate goed"