Reno 59,6x59,6x2 cm antraciet

Deze keramische buitentegels zijn 2cm dik en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Kenmerken voor de keramische buitentegels van is het zeer exclusieve design. Deze tegels worden geproduceerd met een mengsel van zand, klei, smeltmiddelen en kleurstoffen in een mal gegoten om vervolgens te drogen. Als ... Lees verder »
€ 63,00 p/m²
Leverbaar in 2 - 5 werkdagen
+
Beschikbare betaalmethodes
Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Voeg dit product toe aan uw offerte aanvraag. U kunt meerdere producten toevoegen door op 'Toevoegen aan offerte' te klikken.
Is uw offerte compleet? Verstuur deze en krijg op werkdagen binnen 24 uur een persoonlijke aanbieding.

 

Productinformatie

Reno 59,6x59,6x2 cm antraciet

Eigenschappen

Leverancier TuinVisie
Kwaliteitsscore N/B
Formaat N/B
Afmetingen 60x60 cm
Dikte 2 cm
Kleurgroep N/B
Kleur Antraciet
Uitstraling N/B
Randafwerking Strak
Oppervlakte afwerking Reliëf
Materiaal Keramiek
Toepassing Tuin, Dakterras
Beschrijving

Reno 59,6x59,6x2 cm antraciet

Deze keramische buitentegels zijn 2cm dik en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Kenmerken voor de keramische buitentegels van is het zeer exclusieve design. Deze tegels worden geproduceerd met een mengsel van zand, klei, smeltmiddelen en kleurstoffen in een mal gegoten om vervolgens te drogen. Als de tegels bijna droog zijn, worden ze afgebakken op 1000 tot 1250 graden, waardoor de tegels keihard worden. Door op deze temperatuur te bakken worden de tegels ongelooflijk sterk, krasbestendig, maatvast en kleurvast. Bovendien nemen de tegels geen vocht en vuil op en zijn vorstbestendig. De keramische buitentegels zijn geschikt voor de hoge eisen die aan buitentegels verbonden zijn. Deze buiten tegels zijn volgens de laatste Europese normen getest (EN, DIN en ISO normeringen); de tegels hebben een extreem lage wateropname en zijn geschikt voor hellingen en zwembaden.
Showtuin

Bezoek onze showtuin!

Je tuin opnieuw inrichten, het vergelijken van verschillende materialen, het combineren van kleuren. Dat wordt genieten! Onze showtuin in Woudenberg wordt bezocht door mensen uit heel Nederland. Tijdens de rondleiding over de showtuin mag je deskundig advies verwachten over de verschillende soorten materialen, formaten én de manier van verwerken. Als het buiten koud is dan warmen we op met een kopje koffie en kunnen we bedenken welke materialen het meest geschikt zijn. Wil je je kinderen meenemen? Géén probleem! Zij kunnen zich vermaken op het speelterrein topbuitenspeelgoed.nl. Zo wordt het voor iedereen een feestje. Onze openingstijden vind je op de klantenservice pagina.

 

Bestratingsweb.nl | Stationsweg 194C | 3931 EX  WOUDENBERG | 0318-745743

 

Showtuin Bestratingsweb Woudenberg

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit product?

Waarom bestratingsweb.nl?

Klantenbeoordeling 9,1 / 10

214 reviews

 • Gratis thuisbezorgd!

  Gratis bezorging vanaf € 1.000,-
  Daaronder € 95 / € 75

 • Deskundig advies

  WhatsApp 06 - 24 69 00 41 (8 - 17u)
  Chat met ons van 8 - 17u
  Bel 0318 - 745 743 van 8 - 20u
  Mail info@bestratingsweb.nl (24/7)

 • Grote showtuin

  Ruim 2.000m2 showtuin in midden Nederland. Meer dan 1.000 soorten stenen, klinkers & tegels

"eerst op internet gekeken daarna in de auto gestapt en de producten ter plekke bekeken. we zijn daar goed geholpen door gerjon. we kregen ook een paar monsters mee om thuis te bekijken en om te overleggen met de buren."