Sierbestrating reliëf en structuur

Reliëf bestrating met structuur zoals leisteen

Sierbestrating met reliëf zorgt voor een speelse en natuurlijke tint in uw terras. Het assortiment is groot, omdat er van elk materiaal tegels met reliëf beschikbaar zijn. Van betontegels met een ruw motief tot natuursteen of keramische tegels met een houtlook oppervlakte. En sierbestrating met reliëf kan ook een bepaalde strakheid hebben! Wat dacht u van een natuurlijke, maar toch rechtlijnige houtstructuur?

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 474

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kom voor de Beste Deal naar de showtuin in Woudenberg

Deskundig advies door 23 jaar ervaring 2.000 m² inspiratie Zelf alle producten zien & vergelijken

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 474

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bestrating met reliëf: Betontegels

Betontegels met reliëf en structuur, ze zijn er in overvloed! Bestratingsweb.nl biedt ruim 140 soorten aan. Dit materiaal is dus zeker niet altijd strak en vlak. Juist bij betontegels is er veel variatie in structuren: van putjes tot lijnen en van honinggraat tot houtlook. Start uw zoektocht naar de juiste kleuren en formaten!

Keramische bestrating met reliëf

Keramische tegels zijn er in allerlei designs en met een flinke variatie in structuren. De tegels met een houtlook geven uw bestrating een natuurlijke structuur. Maar ook de tegels met canvas reliëf zijn bijzonder! Daarnaast zijn er natuurlijk de soorten met een leisteenmotief of ander natuurlijk reliëf.

Natuursteen met reliëf

Als er een materiaal is met bijzonder reliëf en natuurlijke structuren, dan is het natuursteen wel! Als u bestrating met reliëf wilt die uniek is, kiest u voor natuursteen. Dan bent u verzekerd van reliëf en structuren die door natuurlijke processen zijn ontstaan!