Ruilen en retourneren

Retourneren van terrastegels
Terrastegels die over zijn nemen wij niet retour. Onze ervaring is dat 90% van de terrastegels die retour komen niet meer als nieuwe terrastegels verkocht kunnen worden. We adviseren je materialen die over zijn via Marktplaats.nl te verkopen.

Annuleren of retourneren van je hele bestelling
Volgens onze algemene voorwaarden heb je een wettelijke bedenktijd van 14 dagen met ingang van de ontvangstdatum. Tijdens deze periode mag je, zonder opgaaf van redenen, alle producten retour zenden. Daarnaast heb je het recht om de koopovereenkomst te ontbinden voordat de goederen zijn afgeleverd.

Wanneer je gebruik maakt van deze wettelijke regeling dien je hier binnen 14 dagen na aflevering melding van te maken bij Bestratingsweb.nl (schriftelijk of via e-mail). Na ontvangst van de melding (binnen de genoemde 14 dagen) heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de geleverde producten terug te sturen. De kosten voor retourzending zijn voor de koper. Hiermee draag je ook het risico.

Wanneer je de complete bestelling in de originele staat, zoals geleverd, retour verzendt heb je recht op een credit van de hele factuur. Wanneer je slechts een deel van de bestelling retourneert, dan blijven de transportkosten voor de heenzending gehandhaafd.

Ruilen
Het omruilen van bestrating is in verband met groot transport wat ingewikkeld. Hiervoor kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van Bestratingsweb.nl. 
Heb je een product uit categorie overig dat je wilt omruilen? Download hier het omruilformulier. Op basis hiervan krijg je bericht of het mogelijk is om de artikelen om te ruilen.

Terugbetaling na retour of omruiling
Wanneer je retour is afgehandeld mag je binnen 14 werkdagen na afhandeling de credit verwachten. Wij houden je tijdens het retourproces op de hoogte.

Bijbetalen bij omruiling
Je wilt toch andere producten maar de prijs hiervan ligt wat hoger? Je ontvangt dan van ons een nieuwe factuur die je per bank kunt overmaken. Na betaling en ontvangst van de terugkomende producten worden de juiste producten verzonden.