Rusty Slate leisteen Wildverband

Het natuurlijk slijtoppervlak voelt ruw maar prettig aan en oogt bovendien zeer natuurlijk. Je raakt nooit uitgekeken op leisteen. De duurzaamheid en sobere schoonheid van leisteen zijn blijvend. Hierdoor is leisteen ook geschikt voor uw terras. Leisteen was vooral in de jaren vijftig en zestig r... Meer informatie »
€ 47,50 /m²
Leverbaar in 2-5 werkdagen
+
Beschikbare betaalmethodes
Productinformatie

Rusty Slate leisteen Wildverband

Eigenschappen

Leverancier Claessen
Levertijd Leverbaar in 2-5 werkdagen
Kwaliteit Kleurecht en blijvend mooi
Formaat Natuurlijk & Wildverband
Afmetingen Wildverband
Dikte 2,5 cm
Kleurgroep Geel - Bont
Kleur Bruin
Stijl Natuurlijk & Verouderd
Randafwerking Strak
Oppervlakte afwerking Reliëf
Materiaal Natuursteen
Toepassing Tuin, Oprit
Extra informatie Wildverband per 9,72m²
Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Voeg dit product toe aan uw offerte aanvraag. U kunt meerdere producten toevoegen door op 'Toevoegen aan offerte' te klikken.
Is uw offerte compleet? Verstuur deze en krijg op werkdagen binnen 24 uur een persoonlijke aanbieding.

 

Beschrijving

Rusty Slate leisteen Wildverband

Het natuurlijk slijtoppervlak voelt ruw maar prettig aan en oogt bovendien zeer natuurlijk. Je raakt nooit uitgekeken op leisteen. De duurzaamheid en sobere schoonheid van leisteen zijn blijvend. Hierdoor is leisteen ook geschikt voor uw terras. Leisteen was vooral in de jaren vijftig en zestig razend populair. En in de huidige retro-trend is leisteen weer helemaal terug. De dikte van deze stenen varieert van 2,3 tot 2,6 cm.
Showtuin

Bezoek onze showtuin!

Je tuin opnieuw inrichten, het vergelijken van verschillende materialen, het combineren van kleuren. Dat wordt genieten! Onze showtuin in Woudenberg wordt bezocht door mensen uit heel Nederland. Tijdens de rondleiding over de showtuin mag je deskundig advies verwachten over de verschillende soorten materialen, formaten én de manier van verwerken. Als het buiten koud is dan warmen we op met een kopje koffie en kunnen we bedenken welke materialen het meest geschikt zijn. Wil je je kinderen meenemen? Géén probleem! Zij kunnen zich vermaken op het speelterrein topbuitenspeelgoed.nl. Zo wordt het voor iedereen een feestje. Onze openingstijden vind je op de klantenservice pagina.

 

Bestratingsweb.nl | Stationsweg 194C | 3931 EX  WOUDENBERG | 0318-745743

 

Showtuin Bestratingsweb Woudenberg

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit product?

Vrijblijvend advies nodig?

Klantenbeoordeling 9,1 / 10

241 reviews

"Uitermate goed"