Online bestrating kopen op Bestratingsweb.nl

Het grootste assortiment A-kwaliteit sierbestrating

Wilt u uw tuin een andere look geven? En liefst minder onderhoud dan afgelopen jaren nodig was? Dan is duurzame sierbestrating een ideale oplossing. U kunt het hele jaar genieten van uw tuin met kwalitatief uitstekende en duurzame sierbestrating. Wanneer de winter eraan komt en u wilt groene aanslag zoveel mogelijk vermijden dan zijn gecoate  betontegels of keramische  bestrating een goede optie. Of denkt u dat momenteel alles in uw tuin al een verbetering is en zoekt u gewoon goede A-kwaliteit sierbestrating voor de beste prijs? Voor elke tuin en elk budget biedt ons assortiment sierbestrating een oplossing. Wilt u geadviseerd worden door een specialist? Bel of chat met onze adviseurs.

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 1768

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Bezoek onze grote showtuin!

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 1768

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het grootste assortiment betonbestrating

Het assortiment betonbestrating wordt verreweg het meest verkocht. Betonbestrating heeft een duurzaam karakter en de grondstoffen die nodig zijn bij de productie, zijn relatief goedkoop. In de loop van jaren heeft betonbestrating een enorme positieve ontwikkeling doorgemaakt.

Betonbestrating stond vroeger garant voor witte kalkuitbloei. Eén van de positieve ontwikkelingen is dat leveranciers als Excluton, MBI en Tuinvisie dit tot een minimum weten te beperken. Hierdoor is een echt sierproduct ontstaan.

Bestrating uitzoeken op Bestratingsweb.nl

Betonbestrating is verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten en maten. Online kunt u alle soorten zien. Via het handige zoekfilter kunt u selecteren wat u belangrijk vindt. De meest onderhoudsvriendelijke betonbestrating die er is, is de gecoate bestrating

Wilt u een specialist spreken om eens vrijblijvend te overleggen? Chat met één van onze adviseurs, of nóg persoonlijker, bel ons op 0318-745743.

Sierbestrating uitkiezen - de verschillen

Duurzame sierbestrating met keramische tegels

Bent u op zoek naar de allerbeste tuinbestrating? Wilt u bestrating die voor altijd mooi blijft en die past in uw designtuin? Dan zijn keramische buitentegels voor u de oplossing. Keramische buitentegels staan garant voor onbezorgd buitenleven. Even lekker niks doen, gezellig met vrienden barbecuen. Allemaal in een omgeving waarin uw tuin écht het verlengde van woonkamer is geworden.

Keramisch parket of grote keramische terrastegels, de collectie keramiek tuintegels is heel uitgebreid. Keramische buitentegels worden geproduceerd uit puur natuurlijke materialen. Het eindstation van de productie is de oven, waarin de keramische terrastegels gebakken worden. Tijdens dit proces worden de keramische tegels massief en verdicht. Dat is nu juist wat de tegels zo onderhoudsvriendelijk maakt. Water, vet en zuur worden niet opgenomen door de keramische terrastegels. Dat staat garant voor 100% kleurvaste, onderhoudsvriendelijke en meest duurzame sierbestrating.

VT Wonen en MBI hebben met de DuoStone tegels en de GeoCeramica® de trend gezet voor keramische buitentegels die u op een zandbed kunt leggen. Zo heeft u het voordeel van keramische terrastegels, met de functionaliteit en het aanleg gemak van een betontegel. Alle soorten kunt u zien in onze showtuin!

Onderhoudsvriendelijke klinkers met gebakken bestrating

Sommige tuinen vragen om klassieke tuinbestrating. Een sfeer van natuur, gezelligheid en een tijdloze uitstraling komen bij elkaar. Gebakken bestrating versterkt het gevoel van de klassieke en romantische tuin. Voor welke gebakken klinkers u ook kiest, de natuurlijke kleuren zorgen voor een rustige en sfeervolle uitstraling. Door het grote assortiment gebakken klinkers kunt u eindeloos spelen en combineren met kleuren, tot u het perfecte contrast gevonden hebt. De functionaliteit van de gebakken bestrating doet nooit onder voor de kwaliteit. U kunt gebakken bestrating gebruiken voor uw looppad, terras én oprit. Of meer out of the box: als binnenklinkers?

Exclusieve sierbestrating met natuurstenen terrastegels

Wilt u een tuin die uniek is en daarmee exclusiviteit uitstraalt? Een vintage look, klassiek-romantisch of een echte designtuin? Bij Bestratingsweb.nl vindt u een groot assortiment natuurstenen sierbestrating. Voor elke tuin is er natuursteen sierbestrating wat iets extra's te bieden heeft. Vanwege de harde steensoorten waarop groene aanslag geen kans krijgt, zoals Basalt en Graniet, staan natuursteen terrastegels bekend staat als onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Wilt u meer weten over natuurstenen terrastegels? Chat met één van onze adviseurs of bel ons op 0318 - 745 743.