Strakke terrastegels

Strakke tegels en klinkers voor de rechtlijnige tuin

In een strakke designtuin komt bestrating met een strakke rand helemaal tot zijn recht. Strakke tegels of klinkers kunnen echter ook een mooi contrast geven als u ze combineert met ruwere vormen of materialen. Strakke tegels worden altijd gelegd met een voeg, zodat het afbrokkelende van randen voorkomen wordt.  Lees ook meer over het verschil tussen strakke tegels en tegels met facet. Behalve tegels vindt u op Bestratingsweb.nl natuurlijk ook strakke klinkers en stenen in diverse formaten.

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 1307

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Bezoek onze grote showtuin!

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 1307

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Strakke tegels leggen

Bij het aanleggen van strakke bestrating is het belangrijk om met een voeg van minimaal 2 centimeter te werken. Hierdoor kunnen de randen niet tegen elkaar stoten of afbrokkelen. Gebruik voegkruisjes om alle tegels op gelijke afstand van elkaar te leggen. Voeg de tegels vervolgens in met voegmortel voor een strak resultaat, waarbij onkruid geen kans meer krijgt.

Strakke klinkerbestrating en strakke stenen

Bij klinkers denkt u misschien als eerste aan een verouderde uitstraling, maar er is ook keuze uit strakke klinkerbestrating. Strakke klinkers zijn er in Waalformaat (20 x 5 cm) en dikformaat (21 x 7 cm). Daarnaast zijn er de BKK betonklinkers van 20,9 x10,4 cm.