Tegel 40x60x6 cm grijs

Sterke, betonlook terrastegels. Eenvoud en tijdloos, dat is de kracht van de Tegel 40x60x6 cm. De schuine randen zorgen ervoor dat kleine verzakkingen en hoogteverschillen worden opgevangen en dat je terras op het oog een mooie strakke uitstraling heeft. Benieuwd of deze betonlook terrastegels bi... Lees verder »
€ 17,95 p/m²
Leverbaar in 2 - 5 werkdagen
+
Beschikbare betaalmethodes
Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Voeg dit product toe aan uw offerte aanvraag. U kunt meerdere producten toevoegen door op 'Toevoegen aan offerte' te klikken.
Is uw offerte compleet? Verstuur deze en krijg op werkdagen binnen 24 uur een persoonlijke aanbieding.

 

Productinformatie

Tegel 40x60x6 cm grijs

Eigenschappen

Leverancier Excluton
Afmetingen Rechthoekig
Dikte 40x60x6
Kleur Grijs
Randafwerking Strak
Oppervlakte afwerking Vlak
Materiaal Beton
Toepassing Looppad, Terras, Oprit
Beschrijving

Tegel 40x60x6 cm grijs

Sterke, betonlook terrastegels. Eenvoud en tijdloos, dat is de kracht van de Tegel 40x60x6 cm. De schuine randen zorgen ervoor dat kleine verzakkingen en hoogteverschillen worden opgevangen en dat je terras op het oog een mooie strakke uitstraling heeft. Benieuwd of deze betonlook terrastegels bij de tuin past die je voor ogen hebt? In dat geval kan je onze showtuin in Woudenberg bezoeken.
Showtuin

Bezoek onze showtuin!

Je tuin opnieuw inrichten, het vergelijken van verschillende materialen, het combineren van kleuren. Dat wordt genieten! Onze showtuin in Woudenberg wordt bezocht door mensen uit heel Nederland. Tijdens de rondleiding over de showtuin mag je deskundig advies verwachten over de verschillende soorten materialen, formaten én de manier van verwerken. Als het buiten koud is dan warmen we op met een kopje koffie en kunnen we bedenken welke materialen het meest geschikt zijn. Wil je je kinderen meenemen? Géén probleem! Zij kunnen zich vermaken op het speelterrein topbuitenspeelgoed.nl. Zo wordt het voor iedereen een feestje. Onze openingstijden vind je op de klantenservice pagina.

 

Bestratingsweb.nl | Stationsweg 194C | 3931 EX  WOUDENBERG | 0318-745743

 

Showtuin Bestratingsweb Woudenberg

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit product?

Waarom bestratingsweb.nl?

Klantenbeoordeling 9,1 / 10

199 reviews

 • Gratis thuisbezorgd!

  Gratis bezorging vanaf € 1.000,-
  Daaronder € 95 / € 75

 • Deskundig advies

  WhatsApp 06-45 37 41 84 (8 - 17u)
  Chat met ons van 8 - 17u
  Bel 0318 - 745 743 van 8 - 20u
  Mail info@bestratingsweb.nl (24/7)

 • Grote showtuin

  Ruim 2.000m2 showtuin in midden Nederland. Meer dan 1.000 soorten stenen, klinkers & tegels

"Een heel goed bedrijf. Van het begin tot het einde prima geholpen. Ik beveel dit bedrijf iedereen aan. Wij hadden de stenen besteld en op afroep staan. Toen wij de stenen nodig hadden hebben ze dit binnen 24 uur geregeld. Klasse "