terras bestrating

Terras aanleggen? Kies hier uw terras bestrating

Wilt u een nieuw terras aanleggen? Genieten van het zonnetje, gezellig samenzijn met gasten aan de tuintafel en na een warme zomerdag uitrusten bij de koelte van de avond die valt... Dat is waar een mooi terras voor bedoeld is. Om hier optimaal plezier van te hebben, is er terras bestrating die bij u past! Van grote, strakke tegels tot kleinere, getrommelde exemplaren. In vele kleuren, maten en soorten. 

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 1765

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Bezoek onze grote showtuin!

Van hoog naar laag sorteren

1-18 van 1765

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Terras bestrating aanleggen

Een mooi terras hoort in iedere tuin thuis. Want buiten zijn is gezond en van mooi weer wilt u optimaal kunnen genieten. En of het nu een groot oppervlakte is of een bescheiden terras, voor iedereen is er geschikte bestrating te vinden. 

Stijlen en sferen terras bestrating

Vanuit het grote assortiment zijn er allerlei stijlen en sferen te creëren. Wat dacht u van klinkers die een authentieke sfeer geven? Dat past goed in een klassieke of Engelse tuin. Grote betontegels hebben een strakke uitstraling en keramiek zorgt voor een exclusief tintje. Perfect voor de designtuin. Natuursteen past juist weer goed bij de mediterrane tuin. Natuurlijk zijn er ook allerlei combinaties mogelijk.

Tips terras bestrating aanleggen

Zorg bij het aanleggen van bestrating altijd voor een goed zandbed. Voor een terras is 10-15 centimeter voldoende. Leg bestrating altijd op afschot, dat wil zeggen dat de straat schuin afloopt in de richting waar het water naartoe moet stromen. Door opsluitbanden te gebruiken, blijft de bestrating altijd strak liggen. Meer tips leest u in ons verwerkingsadvies.