Strakke en moderne Terratops terrastegels

Strakke en moderne Terratops terrastegels

Op zoek naar betaalbare terrastegels van goede kwaliteit? De Terratops betontegels passen uitstekend in dat plaatje. De Terratops zijn terrastegels zonder facetrand waardoor de rechte lijnen extra benadrukt worden. In de moderne en strakke tuin kun je de Terratops uitstekend verwerken. Net als de gecoate GeoStretto terrastegels zijn de Terratops leverbaar in verschillende kleuren én formaten. Wil je nog even wat extra advies? Chat met ons, wij zijn dagelijks online!

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kom voor de Beste Deal naar de showtuin in Woudenberg

Deskundig advies door 24 jaar ervaring 2.000 m² inspiratie Zelf alle producten zien & vergelijken

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

De Terratops terrastegels in verschillende formaten

De Terratops terrastegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Alle formaten zijn gebaseerd op het versterken van strakke lijnen in je tuin. Er wordt met grote formaten gewerkt zoals de Terratops 60x60x5 cm en de Terratops Light 80x40x4 cm betontegels. Wil je de uitstraling van je tuin speels maken? Dan kun je kiezen voor het wildverband 2. Hierin worden kleine formaten Terratops gecombineerd met de grotere 60x40x5 cm Terratops. In het wildverband Terratops zijn de rechte lijnen nooit langer dan 120 cm. Dat breekt de lange lijnen en zorgt voor de speelse uitstraling.

MBI Terratops met slijtvaste toplaag

De Terratops betontegels zijn door MBI geproduceerd met een fijne toplaag. Dat houdt in dat zorgvuldig samengestelde kleine kiezels aan de bovenzijde van de tegels toegevoegd zijn. Het oppervlak van de terrastegels is daardoor heel dicht en weinig poreus. Daardoor verkleuren deze betontegels minimaal ten opzichte van de standaard 60x60 cm terrastegels.

Alle kleuren van de MBI Terratops betontegels

De antraciet Terratops zijn momenteel onderdeel van de tuintrend. Strakke 60x60 cm betontegels die gemakkelijk te onderhouden zijn. Dat past in het plaatje van de moderne en onderhoudsvriendelijke tuin. Gecombineerd met groene en strak gesnoeide buxushagen of een mooi groen gazon valt het contrast direct op. De pastelkleuren moeten we echter ook niet vergeten. Een rustige basis voor je terras die je kun aankleden met donker tuinmeubilair dat de aandacht trekt. Welke kleurenpallet zou het beste bij je passen? Alle kleuren Terratops kun je bekijken op Bestratingsweb.nl!