Strakke en moderne Terratops terrastegels

Strakke en moderne Terratops terrastegels

Op zoek naar betaalbare terrastegels van goede kwaliteit? De Terratops betontegels passen uitstekend in dat plaatje. De Terratops zijn terrastegels zonder facetrand waardoor de rechte lijnen extra benadrukt worden. In de moderne en strakke tuin kunt u de Terratops uitstekend verwerken. Net als de gecoate GeoStretto terrastegels zijn de Terratops leverbaar in verschillende kleuren én formaten. Wilt u nog even wat extra advies? Chat met ons, wij zijn dagelijks online!

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Bezoek onze grote showtuin!

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

De Terratops terrastegels in verschillende formaten

De Terratops terrastegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Alle formaten zijn gebaseerd op het versterken van strakke lijnen in uw tuin. Er wordt met grote formaten gewerkt zoals de Terratops 60x60x5 cm en de Terratops Light 80x40x4 cm betontegels. Wilt u de uitstraling van uw tuin speels maken? Dan kunt u kiezen voor het wildverband 2. Hierin worden kleine formaten Terratops gecombineerd met de grotere 60x40x5 cm Terratops. In het wildverband Terratops zijn de rechte lijnen nooit langer dan 120 cm. Dat breekt de lange lijnen en zorgt voor de speelse uitstraling.

MBI Terratops met slijtvaste toplaag

De Terratops betontegels zijn door MBI geproduceerd met een fijne toplaag. Dat houdt in dat zorgvuldig samengestelde kleine kiezels aan de bovenzijde van de tegels toegevoegd zijn. Het oppervlak van de terrastegels is daardoor heel dicht en weinig poreus. Daardoor verkleuren deze betontegels minimaal ten opzichte van de standaard 60x60 cm terrastegels.

Alle kleuren van de MBI Terratops betontegels

De antraciet Terratops zijn momenteel onderdeel van de tuintrend. Strakke 60x60 cm betontegels die gemakkelijk te onderhouden zijn. Dat past in het plaatje van de moderne en onderhoudsvriendelijke tuin. Gecombineerd met groene en strak gesnoeide buxushagen of een mooi groen gazon valt het contrast direct op. De pastelkleuren moeten we echter ook niet vergeten. Een rustige basis voor uw terras die u kunt aankleden met donker tuinmeubilair dat de aandacht trekt. Welke kleurenpallet zou het beste bij u passen? Alle kleuren Terratops kunt u bekijken op Bestratingsweb.nl!