Tremico Grootformaat Antraciet 60x60x6 cm

Antraciet terrastegels van 60x60x6 cm. Door de dikte een robuuste tegel die flink wat gewicht kan hebben. De Tremico terrastegels zijn voorzien van een slijtvaste deklaag. Dat wil zeggen dat de toplaag van de tegel gemaakt is van extra fijn beton. Meer informatie »
24.5 Special Price 21.95 /per m²
Met slijtvaste deklaag
Betaalbare kwaliteit
Geschikt voor oprit
Bezorgd vanaf € 0,00 en GRATIS vanaf > € 1000
+ per m²
Beschikbare betaalmethodes
Productinformatie

Tremico Grootformaat Antraciet 60x60x6 cm

Eigenschappen

Leverancier TuinVisie
Levertijd Levering al binnen 2 werkdagen mogelijk!
Kwaliteit Met slijtvaste deklaag
Afmetingen 60x60 cm
Dikte 6 cm
Kleurgroep Antraciet
Kleur Antraciet
Randafwerking Facet
Oppervlakte afwerking Vlak
Materiaal Beton
Toepassing Tuin, Oprit
Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Voeg dit product toe aan uw offerte aanvraag. U kunt meerdere producten toevoegen door op 'Toevoegen aan offerte' te klikken.
Is uw offerte compleet? Verstuur deze en krijg op werkdagen binnen 24 uur een persoonlijke aanbieding.

 

Wilt u meer informatie over dit product?

Beschrijving

Tremico Grootformaat Antraciet 60x60x6 cm

Onderhoudsarme terrastegel
De slijvaste deklaag van deze tegel zorgt ervoor dat het beton extra verdicht is. Dat betekent dat de tegel niet zo poreus is als gewone betontegels. Dat zorgt ervoor dat groene aanslag flink verminderd wordt en dat je terras onderhoudsarm is.

Kleurvaste tegel
De Tremico terrastegels hebben een toplaag van kleurechte mineralen. Daardoor blijven de tegels lang mooi en vormt verkleuring geen gevaar voor je nieuwe terras.

Terrastegel met facetrand
De Tremico Grootformaat* Antraciet 60x60x6 cm heeft een subtiel facetrandje. Dit benadrukt de contouren van de tegels en het voorkomt afbrokkelen van de randen bij de aanleg. 

Showtuin

Bezoek onze showtuin!

Je tuin opnieuw inrichten, het vergelijken van verschillende materialen, het combineren van kleuren. Dat wordt genieten! Onze showtuin in Woudenberg wordt bezocht door mensen uit heel Nederland. Tijdens de rondleiding over de showtuin mag je deskundig advies verwachten over de verschillende soorten materialen, formaten én de manier van verwerken. Als het buiten koud is dan warmen we op met een kopje koffie en kunnen we bedenken welke materialen het meest geschikt zijn. Wil je je kinderen meenemen? Géén probleem! Zij kunnen zich vermaken op het speelterrein topbuitenspeelgoed.nl. Zo wordt het voor iedereen een feestje. Onze openingstijden vind je op de klantenservice pagina.

 

Bestratingsweb.nl | Stationsweg 194C | 3931 EX  WOUDENBERG | 0318-745743

 

Showtuin Bestratingsweb Woudenberg

 

Verzendinformatie

✓ LAAGSTE BEZORGKOSTEN! ✓ SNELLE LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND!Bezorgkosten op basis van aankoopbedrag

- Bestelling tot € 499,99: bezorgkosten € 75,-

- Bestelling van € 500,- tot € 999,99: bezorgkosten € 50,-

- Bestelling vanaf € 1000,-: GRATIS bezorging!Levertijd

Wij doen altijd ons best om je bestelling op het meest ideale moment te leveren. Wil je dit zo snel mogelijk? Dan kan het vaak al binnen 2 tot 5 werkdagen! Begin je pas over een paar weken met de aanleg? Dan plannen we de levering wat later in.


De levertijd bij de producten op Bestratingsweb.nl is een indicatie op basis van wat wij weten van onze leveranciers. Voor de meest actuele mogelijkheden en beschikbaarheid van materialen kun je het beste even bellen: 0318 - 745 743.


Spoed

Wil je je bestratingsmaterialen met spoed bezorgd hebben? Daar kunnen we ons best voor doen! Bel direct met 0318 - 745 743 om de mogelijkheden te bespreken.
Vrijblijvend advies nodig?

Klantenbeoordeling 9,2 / 10

385 reviews

"Deskundig advies klantvriendelijk denken goed mee "