Tremico wildverband Brons

Tremico sierbestrating wordt geproduceerd met hoogwaardige materialen uit de natuur zoals graniet, porfier en Basalt. Deze materialen maken de stenen extra slijtvast. Tremico straatstenen en klinkers zijn voorzien van een deklaag, bestaande uit o.a. kleine stukjes natuursteen en dubbel gezeefd en... Meer informatie »
€ 19,95 /m²
Leverbaar in 2-5 werkdagen
+
Beschikbare betaalmethodes
Productinformatie

Tremico wildverband Brons

Eigenschappen

Leverancier TuinVisie
Levertijd Leverbaar in 2-5 werkdagen
Kwaliteit N/B
Formaat N/B
Afmetingen Wildverband
Dikte 6 cm
Kleurgroep N/B
Kleur Bruin
Stijl N/B
Oppervlakte afwerking Vlak
Materiaal Beton
Toepassing Tuin, Oprit
Voorzien van coating Ja
Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Voeg dit product toe aan uw offerte aanvraag. U kunt meerdere producten toevoegen door op 'Toevoegen aan offerte' te klikken.
Is uw offerte compleet? Verstuur deze en krijg op werkdagen binnen 24 uur een persoonlijke aanbieding.

 

Beschrijving

Tremico wildverband Brons

Tremico sierbestrating wordt geproduceerd met hoogwaardige materialen uit de natuur zoals graniet, porfier en Basalt. Deze materialen maken de stenen extra slijtvast. Tremico straatstenen en klinkers zijn voorzien van een deklaag, bestaande uit o.a. kleine stukjes natuursteen en dubbel gezeefd en gewassen zand. Deze laag voorkomt een snelle slijtage en daarmee verkleuring. Zelfs na jarenlang intensief gebruik is een fraaie uitstraling gegarandeerd. De Tremico stenen kunnen worden geleverd in diverse formaten o.a wildverbanden, waalformaten, abbeystones en dikformaten. Door de vele kleuren past deze bestrating uitstekend bij de hedendaagse trends en is er voor ieders smaak een kleur te leveren. Ook de verschillende formaten zorgen voor veel mogelijkheden.
Showtuin

Bezoek onze showtuin!

Je tuin opnieuw inrichten, het vergelijken van verschillende materialen, het combineren van kleuren. Dat wordt genieten! Onze showtuin in Woudenberg wordt bezocht door mensen uit heel Nederland. Tijdens de rondleiding over de showtuin mag je deskundig advies verwachten over de verschillende soorten materialen, formaten én de manier van verwerken. Als het buiten koud is dan warmen we op met een kopje koffie en kunnen we bedenken welke materialen het meest geschikt zijn. Wil je je kinderen meenemen? Géén probleem! Zij kunnen zich vermaken op het speelterrein topbuitenspeelgoed.nl. Zo wordt het voor iedereen een feestje. Onze openingstijden vind je op de klantenservice pagina.

 

Bestratingsweb.nl | Stationsweg 194C | 3931 EX  WOUDENBERG | 0318-745743

 

Showtuin Bestratingsweb Woudenberg

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit product?

Vrijblijvend advies nodig?

Klantenbeoordeling 9,1 / 10

239 reviews

"Nette service"