menu
Formaat
Kleur
Prijs per m² incl. BTW
Geschikt voor
Fabrikant
Bestratingsweb.nl

Goedkope tuintegels online kopen

  GOEDKOOP!   Op zoek naar een mooie aanbieding van tuintegels? Hier op Bestratingsweb.nl vind je goedkope 60x60... Lees verder >

 

4 artikelen
Outdoor Keramiek XL Tegel Betonlook Light Grey 90x90x3 cm
aanbieding
 • Scherp geprijsd
 • Duurzame keuze
 • Groot formaat
67,
50
62,
50
Tuintegel Moderno Antraciet 60x60x5 cm
aanbieding
 • Scherpe aanbieding
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Snel leverbaar
24,
95
16,
95
Tuintegel Comfort+ Facet Antraciet 60x60x5 cm
aanbieding
 • Uitstekende impregnering
 • Met schuine facetrand
 • Gratis transport vanaf 950,-
26,
95
20,
95
Tuintegel Comfort+ Strak Antraciet 60x60x5 cm
aanbieding
 • Uitstekende impregnering
 • Strakke randafwerking
 • Gratis transport vanaf 950,-
26,
95
19,
95
 

Goedkope tuintegels online kopen

  GOEDKOOP!   Op zoek naar een mooie aanbieding van tuintegels? Hier op Bestratingsweb.nl vind je goedkope 60x60 sierbestrating. Deze tuintegels zijn al vanaf 15,95 per m2 verkrijgbaar! Dat is echt goedkoop, zeker omdat alle sierbestrating hier A-keus is. Alle goedkope tuintegels van deze aanbiedingen kun je direct online bestellen.

 

TUINTEGELS IN DE AANBIEDING

Direct naar: Goedkope tuintegels | Prijs/kwaliteit van aanbiedingen


Goedkope tuintegels

Kan je tuin wel een opknapbeurt gebruiken en wil je het budgetvriendelijk houden? Met deze tuintegel aanbiedingen van Bestratingsweb.nl zit je goed! Zonder in te leveren op de kwaliteit, vind je hier A-keus goedkope tuintegels. Je vindt hier al goedkope tuinbestrating van 17,50 per m2! Bij die soorten profiteer je van een mooie korting!
 

Goedkope tuintegels online kopen

Zoek je online naar tuintegel aanbiedingen? Op Bestratingsweb.nl kun je deze goedkope tuintegels direct bestellen! Zo kun je vanuit huis je tuin bestrating goedkoop online kopen. Doorgaans is je bestelling in 2 tot 5 werkdagen al leverbaar. Wanneer je de goedkope tuintegels van Bestratingsweb.nl koopt, komen we ze bij je thuis bezorgen. Zo heb je het echt heel makkelijk voor jezelf! Wil je de bestratingsmaterialen ook in het echt bekijken? Kom dan langs in de grote showtuin in Woudenberg (Midden-NL, nabij A12, A1, A30 en A28).

 

Aanbiedingen in de showtuin van Bestratingsweb.nl
 

Aanbieding betontegels 60x60 cm

Alle tuintegels die Bestratingsweb.nl in de aanbieding heeft, zijn betontegels van 60x60 centimeter. Ze zijn 5 centimeter dik en daarmee zijn ze bedoeld voor looppaden en terrassen. Zoek je goedkope opritbestrating? Kijk dan naar onze Tremico Grootformaat Twents Bont 60x60x6 cm of de BKK betonklinkers die sowieso al goedkoop zijn.


Prijs/kwaliteit van aanbiedingen

Zoek je een budgetvriendelijke tuintegel en ben je benieuwd hoe de prijs-kwaliteit-verhouding is? Daar vertellen we natuurlijk graag iets over!
 

A-keus

Alle sierbestrating op Bestratingsweb.nl is van A-keus. Dat betekent dat alle tegels nieuw de fabriek hebben verlaten met het stempel 'goedgekeurd' door de fabrikant. De tegels voldoen dan aan de gesteld eisen rondom sterkte, kleur en maat. Dat geldt ook voor al onze aanbiedingen.
 

Kwaliteit tegels < 20,-

De tuintegels die op Bestratingsweb.nl in de aanbieding zijn, herken je aan de aanbiedingsprijs. De goedkoopste tuintegels, onder de 20,- per m2, zijn betontegels met een basisbehandeling tegen kalk en vuil. Door deze bescherming blijven je tuintegels langer mooi van kleur! Uiteindelijk verweert elke betontegel, afhankelijk van de ligplaats (volle zon of schaduw?). Dat hoort nu eenmaal bij het materiaal. De bescherming van de toplaag met een impregnering zorgt ervoor dat je groene aanslag makkelijk van de tegels af krijgt. Je terras kan er in de vochtige winterperiode met weinig zon dus wel wat groen worden, maar je krijgt dit er makkelijk af met een algenreiniger. 
 

De kleur van een nieuwe Tuintegel Moderno Antraciet (onder) vergeleken met een tegel die al een tijdje ligt (boven)
 

Kwaliteit tegels 20,-

De tegels van zo'n  20,- per m2 hebben doorgaans een nog betere beschermlaag. Voor een paar euro meer geniet je dan extra van een tegel die minder onderhoud vraagt! Wanneer je voor deze tegels kiest, heb je ook het voordeel dat de kleur langer mooi blijft dan van de allergoedkoopste tegels. 

 

De Tuintegel Moderno Antraciet is de populairste goedkope tuintegel!