verzendinformatie

Advies: Bel ons vóór het bestellen even om samen te kijken of de vrachtwagen de straat in kan komen

BEZORGING
Je bestrating wordt doorgaans binnen 2-5 werkdagen bezorgd. Deze levertijd geldt voor Nederland en België. Nadat je besteld hebt, nemen wij contact met je op om een bezorgmoment af te spreken. Het is mogelijk om een bericht te ontvangen van de chauffeur voordat hij gaat afleveren.

GROTE VRACHTWAGEN
Gemiddeld leveren we 10 m² terrastegels per pallet, met een gewicht van ca. 1000 kg. Vanwege de hoge gewichten wordt er standaard gereden met lange vrachtwagens met oplegger (ca. 15 meter) die de bestrating bij je lossen met een kraan, die zo'n 3 meter buiten de wagen rijkt. Het verrijden van de pallets met een pompwagen is niet mogelijk. Natuurlijk zoeken we samen altijd naar de beste plaats om te lossen. De chauffeur beslist uiteindelijk waar hij veilig kan lossen.

LEVERTIJD EN PRODUCTIE
Door de grote vraag naar materialen kunnen niet alle fabrikanten de productie van alle series bijbenen. Voor producten die op voorraad zijn gelden de onderstaande levertijden. Bel voor de meest actuele levertijd met 0318 - 745 743.

MBI
- binnen 5 werkdagen
- spoedlevering mogelijk!

Schellevis
- binnen 5 werkdagen
- kies zelf je leverdag

Tegelgroep Nederland
- binnen 5 werkdagen
- kies zelf je leverdag

Excluton
- binnen 2-7 werkdagen
- levering met bakwagen mogelijk!

vtwonen
- binnen 5 werkdagen
- kies zelf je leverdag

Claessen
- binnen 5 werkdagen
- spoedlevering mogelijk

Tuinvisie
- binnen 5 werkdagen
- kies zelf je leverdag

Sandro Groep
- binnen 5 werkdagen
- spoedlevering mogelijk

Wienerberger
- binnen 7 werkdagen


Leveringsvoorwaarden
Op alle aankopen zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing. Bij het bestellen ga je hiermee akkoord, wij adviseren je deze goed door te lezen zodat je weet wat je van ons kunt verwachten. Omdat bij de fabricage van stenen, klinkers en tegels natuurlijke grondstoffen worden gebruikt, kunnen kleuren, foto’s en specificaties van je bestrating iets afwijken van de werkelijkheid. Als je 100% zeker wilt weten wat je ontvangt dan is het mogelijk om een monster aan te vragen of onze showtuin in Woudenberg te bezoeken.

Je bestelling ophalen
Je kunt je sierbestrating bij ons afhalen. Houdt er dan rekening mee dat bepaalde tegels erg zwaar kunnen zijn. Wil je (veel) stenen ophalen zorgt er dan voor dat je een stevige kar bij je hebt. Let op: grote terrastegels wegen soms wel meer dan 50 kg per stuk! Wanneer je een afhaalbestelling plaatst, ontvang je een bericht wanneer je bestelling klaarstaat. Het afhaaladres is: Stationsweg Oost 194c, 3931 EX Woudenberg.

Wanneer je voorraadproducten zoals opsluitbanden wilt afhalen, kun je het beste van tevoren even bellen op 0318 – 745 743. Dan kunnen wij dit vast klaarzetten. Wanneer je een groot aantal betonbanden nodig hebt of een speciaal formaat dan horen we dit ook graag van tevoren.

Leveringswijze
Alle bestrating wordt standaard geleverd met een vrachtwagen van 18 meter lang. De trailer beschikt over een kraan waarmee ongeveer 2 meter vanaf de wagen gelost kan worden. Hoewel je natuurlijk altijd mee kunt denken, bepaalt de chauffeur uiteindelijk waar gelost wordt. Hij is namelijk verantwoordelijk voor een veilige losplek en wil beschadiging aan wegen, opritten en openbaar groen voorkomen. Twijfel je over de lengte van de trailer en de mogelijkheid om te kunnen lossen? Neem dan contact met ons op. Producten van Excluton kunnen we laten leveren met een bakwagen. Daarnaast kunnen we bij uitzondering afwijken van onze standaard transporteurs.

Overige producten zoals grondpennen, steenlijm en onderhoudsproducten worden in 90% van de gevallen geleverd per koeriersdienst. Hierbij is het noodzakelijk dat je op het moment van levering aanwezig bent. Je kunt hiervoor een Track & Trace code aanvragen zodat je weet wanneer de bestelling wordt aangeboden. Voor deze pakketten berekenen wij € 37,50 aan afhandelings- en verzendkosten

Leveringstermijn
De standaard levertijd is 2-5 werkdagen. Om de levertijd te verkorten leveren we veel bestrating rechtstreeks vanaf de leverancier. Uiteindelijk is de planning van deze leveranciers bepalend voor het levermoment, maar in overleg is veel mogelijk. In de meeste gevallen zal onze leverancier bevestigen of de gewenste leverdatum haalbaar is. Wanneer je afspraken maakt met een stratenmaker is het verstandig om ruim van tevoren te bestellen. Zo weet je zeker dat er voldoende bestrating voorhanden is en dat dit op tijd bezorgd wordt. Bij levering is het niet noodzakelijk dat je aanwezig bent. Wij bevelen het echter wel aan!

Spoedlevering
Heb je binnen 24 uur bestrating nodig? Neem dan contact met ons op. Alle bestrating die voorradig is kunnen wij dezelfde of de volgende werkdag bij je bezorgen. De kosten hiervan zijn vanaf € 95,00. Voor een concrete berekening kun je contact opnemen met de klantenservice van Bestratingsweb.nl. 

Leveringskosten
De leveringskosten per vrachtwagen worden als volgt berekend:
Bij een bestelling van € 0 – € 499,99 leveren wij voor € 75,00.
Bij een bestelling van € 500,00 - € 999,99 leveren wij voor € 50,00.
Bij een bestelling vanaf € 1000,00 leveren wij gratis!

De transportkosten voor België en Duitsland zijn op aanvraag.

Wij hebben er voor gekozen om bij bestellingen van meerdere leveranciers geen extra transportkosten door te berekenen! Hierdoor heb je altijd keus uit alle materialen zonder dat je extra kosten maakt.