Visiegravel 80x120x3 cm zwart

Met gebruik van visiegravel (of: splitplaat) zorgt u ervoor dat u grind maar éénmalig gelijkmatig hoeft te verdelen. Het voordeel is dat op uw oprit geen bandensporen zichtbaar worden omdat de splitplaat een grote draagkracht heeft en het grind niet kan verschuiven. Meer informatie »
€ 16,25 /stuk
Via pakketpost in 1-3 werkdagen
+ stuk
Beschikbare betaalmethodes
Productinformatie

Visiegravel 80x120x3 cm zwart

Eigenschappen

Leverancier TuinVisie
Levertijd Via pakketpost in 1-3 werkdagen
Verkoopeenheid stuk
Inhoud 0,96 m²
Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Voeg dit product toe aan uw offerte aanvraag. U kunt meerdere producten toevoegen door op 'Toevoegen aan offerte' te klikken.
Is uw offerte compleet? Verstuur deze en krijg op werkdagen binnen 24 uur een persoonlijke aanbieding.

 

Beschrijving

Visiegravel 80x120x3 cm zwart

Met gebruik van visiegravel (of: splitplaat) zorgt u ervoor dat u grind maar éénmalig gelijkmatig hoeft te verdelen. Het voordeel is dat op uw oprit geen bandensporen zichtbaar worden omdat de splitplaat een grote draagkracht heeft en het grind niet kan verschuiven.
Showtuin

Bezoek onze showtuin!

Je tuin opnieuw inrichten, het vergelijken van verschillende materialen, het combineren van kleuren. Dat wordt genieten! Onze showtuin in Woudenberg wordt bezocht door mensen uit heel Nederland. Tijdens de rondleiding over de showtuin mag je deskundig advies verwachten over de verschillende soorten materialen, formaten én de manier van verwerken. Als het buiten koud is dan warmen we op met een kopje koffie en kunnen we bedenken welke materialen het meest geschikt zijn. Wil je je kinderen meenemen? Géén probleem! Zij kunnen zich vermaken op het speelterrein topbuitenspeelgoed.nl. Zo wordt het voor iedereen een feestje. Onze openingstijden vind je op de klantenservice pagina.

 

Bestratingsweb.nl | Stationsweg 194C | 3931 EX  WOUDENBERG | 0318-745743

 

Showtuin Bestratingsweb Woudenberg

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit product?

Vrijblijvend advies nodig?

Klantenbeoordeling 9,1 / 10

241 reviews

"Uitermate goed"

Vergelijkbaar met dit product: