VT Wonen Duostone Dessin buitentegels

VT Wonen Duostone Dessin buitentegels

Met de vtwonen Duostone Dessin buitentegels wordt je terras een sieraad in de tuin. De sfeer van de Duostone Dessin terrastegels zorgt ervoor dat de tuin echt het verlengde van de huiskamer is! Het voordeel van de Duostone Dessin buitentegels is dat ze nooit meer verkleuren. Het geglazuurde oppervlak is bovendien vlekbestendig, zelfs de vetspetters van de BBQ verwijder je moeiteloos. De Duostone Dessin tegels bestaan uit uitstekende kwaliteit keramiek. Door de Serafoam® onderlaag kunnen deze tegels aangelegd worden op een eenvoudig te verwerken zandbed.

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kom voor de Beste Deal naar de showtuin in Woudenberg

Deskundig advies door 24 jaar ervaring 2.000 m² inspiratie Zelf alle producten zien & vergelijken

Van laag naar hoog sorteren

1-18 van 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Duostone Dessin vtwonen buitentegels

Door het mixen en matchen van de vtwonen Duostone Dessin buitentegels maak je je buitenvloer tot een bijzonder en persoonlijke plek om te kunnen ontspannen. De Duostone Dessins zijn uniek en stuk voor stuk te combineren. Totaal heb je de mogelijkheid om 15 dessins te combineren in verschillende kleuren. Met vtwonen Duostone Dessin tegels maak je jouw buitenvloer een persoonlijk en bijzondere plek om te vertoeven. Naast het bijzonder fraaie uiterlijk zijn de vtwonen buitentegels ook super praktisch in onderhoud. Je kunt de tegels net zo makkelijk reinigen als binnenvloertegels. Zelfs extreme regenval en onweersbuien hebben geen invloed op de tegels. Met de vtwonen buitentegels heb je nooit meer last van kalkaanslag of verkleuring.

Duostone inspiratie video

vtwonen Duostone dessin op Serafoam® onderlaag

De verschillene Duostone dessins bestaan uit keramische buitentegels op een speciale Serafoamr® onderlaag. Een onderlaag die bestaat uit volledig gerecycled gaskeramiek. Daardoor wegen de tegels bijna 20 kg en dat maakt de vtwonen Duostone Dessin terrastegels makkelijk te verwerken. Betontegels wegen al snel 36 kg. Zo spaar je je rug bij de aanleg. Doordat de Serafoam® onderlaag onder andere uit gaskeramiek bestaat werk je wel met dezelfde materialen, als het ware keramiek op keramiek. Het voordeel daarvan is dat de materialen niet met elkaar in 'gevecht' komen door bijvoorbeeld het werken van de terrastegels.

vtwonen Duostone Dessin buitentegels leggen

De Duostone Dessin tegels kun je door elkaar verwerken. In elke tegel kan een klein beetje kleurverschil zichtbaar zijn. Door het mengen van de verschillende tegels tijdens de aanleg zorg je ervoor dat de mooiste kleurschakering zichtbaar is op het terras.

De Duostone Dessin tegels kun je in tegenstelling tot de 2 cm dikke keramische buitentegels op een standaard wit zandbed verwerken. Bij de Duostone Dessin kun je 10 tot 25 cm wit (geel) zand gebruiken. Heb je veel wateroverlast in uw tuin dan kun je kiezen om grof split of gebroken puin aan te brengen. Na het aanbrengen van het zandbed voor de Duostone Dessin buitentegels kun je het bed aftrillen en vlak maken. Als afschot kun je 2 cm per strekkende meter aanhouden. Hiermee voorkom je dat water op de Duostone Dessin terrastegels blijft staan.


Bij de aanleg van de Duoston Dessin terrastegels houd je een voeg aan van 3 mm. De voegen kun je later dichtmaken door voegmiddel te gebruiken.