vt wonen buitentegels

VT Wonen Duostone buitentegels

Wilt u het allermooiste designterras? Dan kunt u niet om de VT Wonen buitentegels heen. De DuoStone collectie geeft uw tuin de absolute meerwaarde. Zo kunt u de tuin bij uw woonkamer betrekken. Niet alleen omdat uw huiskamer groter lijkt. Ook omdat buiten niet onderdoet voor binnen. De DuoStone terrastegels van VT Wonen zijn 100% kleurecht, vlekbestendig, etc. Met de Serafoam® onderlaag kunt u de DuoStone buitentegels op een zandbed verwerken. Aanleggen en genieten maar!

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Snelle bezorging binnen 2-5 werkdagen

Gratis bezorging vanaf € 1.000,- Kies zelf uw voorkeursdatum Nette chauffeurs

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Duostone VTWonen buitentegels

Door het mixen en matchen van de VT Wonen Duostone Dessin buitentegels maakt u uw buitenvloer tot een bijzonder en persoonlijke plek om te kunnen ontspannen. De Duostone Dessins zijn uniek en stuk voor stuk te combineren. Totaal heeft u de mogelijkheid om 15 dessins te combineren in verschillende kleuren. Met VTWonen Duostone Dessin tegels maakt u uw buitenvloer een persoonlijk en bijzondere plek om te vertoeven. Naast het bijzonder fraaie uiterlijk zijn de VTWonen buitentegels ook super praktisch in onderhoud. U kunt de tegels net zo makkelijk reinigen als uw vloertegels. Zelfs extreme regenval en onweersbuien hebben geen invloed op de tegels. Met de VTWonen buitentegels heeft u nooit meer last van kalkaanslag of verkleuring.

VTWonen Duostone op Serafoam® onderlaag

De verschillene Duostone dessins bestaan uit keramische buitentegels op een speciale Serafoamr® onderlaag. Een onderlaag die bestaat uit volledig gerecycled gaskeramiek. Daardoor wegen de tegels bijna 20 kg en dat maakt de VTWonen Duostone Dessin terrastegels makkelijk te verwerken. Betontegels wegen al snel 36 kg. Zo spaart u uw rug bij de aanleg. Doordat de Serafoam® onderlaag onder andere uit gaskeramiek bestaat werkt u wel met dezelfde materialen, als het ware keramiek op keramiek. Het voordeel daarvan is dat de materialen niet met elkaar in 'gevecht' komen door bijvoorbeeld het werken van uw terrastegels.

VTWonen Duostone buitentegels leggen

De Duostone Dessin tegels kunt u door elkaar verwerken. In elke tegel kan een klein beetje kleurverschil zichtbaar zijn. Door het mengen van de verschillende tegels tijdens de aanleg zorgt u ervoor dat de mooiste kleurschakering zichtbaar is op uw terras.
De Duostone Dessin tegels kunt u in tegenstelling tot de 2 cm dikke keramische buitentegels op een standaard wit zandbed verwerken. Bij de Duostone Dessin kunt u 10 tot 25 cm wit (geel) zand gebruiken. Heeft u veel wateroverlast in uw tuin dan kunt u kiezen om grof split of gebroken puin aan te brengen.
Na het aanbrengen van het zandbed voor de Duostone Dessin buitentegels kunt u het bed aftrillen en vlak maken. Als afschot kunt u 2 cm per strekkende meter aanhouden. Hiermee voorkomt u dat water op de Duostone Dessin terrastegels blijft staan.
Bij de aanleg van de Duoston Dessin terrastegels houdt u een voeg aan van 3 mm. De voegen kunt u later dichtmaken door voegmiddel te gebruiken.