Yellow Sun split 10-20 mm

Het Yellow Sun is een split soort van gele, harde kalksteen. Split is gemakkelijk aan te brengen. Voor een gelijkmatige verdeling van grind of split kunt u gebruik maken van antiworteldoek. Meer informatie »
€ 131,25 /750 kg
Leverbaar in 2-5 werkdagen
+ 750 kg
Beschikbare betaalmethodes
Productinformatie

Yellow Sun split 10-20 mm

Eigenschappen

Leverancier Excluton
Levertijd Leverbaar in 2-5 werkdagen
Verpakking Big bag
Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Voeg dit product toe aan uw offerte aanvraag. U kunt meerdere producten toevoegen door op 'Toevoegen aan offerte' te klikken.
Is uw offerte compleet? Verstuur deze en krijg op werkdagen binnen 24 uur een persoonlijke aanbieding.

 

Beschrijving

Yellow Sun split 10-20 mm

Het Yellow Sun is een split soort van gele, harde kalksteen. Split is gemakkelijk aan te brengen. Voor een gelijkmatige verdeling van grind of split kunt u gebruik maken van antiworteldoek.
Showtuin

Bezoek onze showtuin!

Je tuin opnieuw inrichten, het vergelijken van verschillende materialen, het combineren van kleuren. Dat wordt genieten! Onze showtuin in Woudenberg wordt bezocht door mensen uit heel Nederland. Tijdens de rondleiding over de showtuin mag je deskundig advies verwachten over de verschillende soorten materialen, formaten én de manier van verwerken. Als het buiten koud is dan warmen we op met een kopje koffie en kunnen we bedenken welke materialen het meest geschikt zijn. Wil je je kinderen meenemen? Géén probleem! Zij kunnen zich vermaken op het speelterrein topbuitenspeelgoed.nl. Zo wordt het voor iedereen een feestje. Onze openingstijden vind je op de klantenservice pagina.

 

Bestratingsweb.nl | Stationsweg 194C | 3931 EX  WOUDENBERG | 0318-745743

 

Showtuin Bestratingsweb Woudenberg

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit product?

Vrijblijvend advies nodig?

Klantenbeoordeling 9,1 / 10

239 reviews

"Nette service"

Andere klanten kopen ook: